sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=_GOB38YYLbM Biri toplamış eşlemiş. Güzel de olmuş. Yaz günü oyalanmacası 8.1 00:07 : Jennie Lena 8.2 02:07 : Louisa Johnson =========================================================================== 7. Karise Eden VS Charly Luske with song " It's A Man's Man's Man's World " 7.1 04:16 : Karise Eden 7.2 05:55 : Charly Luske ================================================================================ 6. Cody Frost VS Cui Tianqi with song " Mad World " 6.1 07:37 : Cody Frost 6.2 10:09 : Cui Tianqi ================================================================================ 5. Holly Henry VS Gabriella with song " The Scientist " 5.1 13:04 : Holly Henry 5.2 14:47 : Gabriella ================================================================================ 4. Fernando Daniel VS Billy Gilman with song " When We Were Young " 4.1 17:03 : Fernando Daniel 4.2 19:02 : Billy Gilman ================================================================================ 3. Romy Monteiro vs Ashly Williams with song " I Will Always Love You " 3.1 20:49 : Romy Monteiro 3.2 22:37 : Ashly Williams ================================================================================ 2. Ella Henderson VS Jasmine Elcock with song " Believe " 2.1 26:49 : Ella Henderson 2.1 29:17 : Jasmine Elcock ================================================================================ 1. Melanie Martinez VS Alex & Sierra with song " Toxic " 1.1 31:44 : Melanie Martinez 1.2 33:26 : Alex & Sierra benim oylarım Benim seçimlerim 8- Jennie Lena Burada farklı oy pek çıkmaz sanki. çok iyi söylemiş 7- Karise Eden Çok farklı olmuş. Amerikan aksan siyahi adamdan Ausie aksan beyaz kadına geçince başka şarkı olmuş 6- Cui Tianqi Cody Frost sonrasında çok meşhur oldu ama burada çok nefes vermiş mikrofona 5- Holly Henry 4- Billy Gilman berabere kalabilirlerdi 3- Romy Monteiro 2- Ella Henderson 1- Melanie Martinez Aslında çok da adil değil melanie Alex&Sierra'nın yaptığı cover'ı coverlamış. Yaratıcılık alex'in aslında ama ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 bu tarz programlar ben de ultra cringe etkisinden başka bişi yaratmıyor ya. sevemedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 ilk 2 kadin efsaneymis, karar veremedim hangisi kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar