Mave Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gerekLi donanım hakkında biLgi buLamadım[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 diğer voiplerle karşılaştırması çok hoş olmuş "Bazen" ler :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Version: 1.1.0.79[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Mave, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: gerekLi donanım hakkında biLgi buLamadım Sistem Gereksinimleri Skype yazılımını kullanabilmeniz için bilgisayarınızın karşılaması gereken minimum özellikler: Windows 2000 veya XP 400 MHz işlemci 128 MB RAM Hard diskinizde 10 Mblik boş alan Ses kartı, hoperlör ve mikrafon Internet bağlantısı (Dial-up :min 33,6 Kbps modem, veya genişband: Kablo, DSL vb.). ek: Turkiye icin fiyatlandirma Turkey € 0.111 € 0.128 Turkey - Mobile € 0.173 € 0.199 Turkey-Istanbul € 0.076 € 0.087 pek ucuz sayılmaz [Bu mesaj Thunderbird tarafından 09 Şubat 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Nasıl ya modil telefonları aramanın dakikası 0.199 ytl (199 ykr- 199.000 tl) mi şimdi? E o zaman ucuz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Infeqted, 04 Ağustos 2004 18:06 tarihinde demiş ki: sabit arama varda parayla evet yani bir kere cagri birakabiliyorsun.. caldirip kapatabiliyosun, vidyolu midoylu chat olaylari var eglenceli zaten bokucikmisti aol icq msn bide bunu ekledim farkmaaadi bu gıbı durumlar için tavsiyemiz trillian dır combo bır alet hepsını barındırıyor kullanışlı baya. Neyse başka urune kaymasın dıkkatler bu arada baglantının iyi olması ne kadar etkıler bu olayı ?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Aha skype topiği buldum..msn i bırakıp skype ye geçmek lazım bence, file transfer i berbat o ayrı :([signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ses kalitesi muhtesem ama uoyla beraber kasıyor ah tam da turk işi actıon olur skype la A: Abi sunu keselim mi? B: Tmm lan in nox at zuahah kes kes! A: OO ne guzel kestik lan asasf! bunları sesli olarak duymak cok eglenceli olur Tabi resmi işler için de oldukca elverisli bi program[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar