Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 50$ gift card aldim US apple storedan işte store&itunes credit diye geçiyor appten o Grandx10 summona basınca buy saint quartzdan sonra itunes a login yaptiriyor insufficient credits diyor paypal/kredi kartina yönlendiriyor. ama onun dışında o 50$ a baya bişi aldim denedim app harici oldu sanirim direk apple ilgili şeylerden düşmüyor ? store&itunes a harcatiyor balancei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Hocam ne kadar harcadiniz account a toplamda. Bendeki elemanlari yazsam yazsam 2 ssr, 3-5 sr, chu, medea, robin filan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Obaa Lancelot cikti ticket tan. Dur level leyelim bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 120$ falan totalde kaybolan hesapla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 2 defa paid gachaya gömdüm, yaklaşık 30$ filan sanırım. Toplamda 60$ işte. Ayrıca şans meselesi. Yoksa 100lerce $ gömüp te SSR servant bulamayanların dramını da görüyoruz forumlarda. Bir de çıktığı zamandan beri oynuyoruz işte, 383 Login Streak olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 60-120 gene abarti rakamlar degil. Soyle class lara bakinca, lancer, berserker kadrosu iyi. Sakata rider acigini kapatiyor, marie antoinette in levellemesi yarim kalmisti biraz ona bakarim. Assassin de bir tek Hassan var :) Biraz Fūma ya kastim, bir de Stheno var :( Scáthach assassin i levelleyebilirim o yuzden. Archerlarin hepsi 3*, Robin, Euryale. Saber da chevalier, siegfried. Caster da Medea var simdilik. Acikcasi acil support lazim bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 10x summon ticket <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Lancelot-zerker, Anne Bonny & Mary Read, 2 tane de 4* CE cikti 11 tickettan. 10x summon dan daha iyi ortalama. Merlin den once JAlter summon gelicek diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Önceki sayfalardan birinde JP Server summon bannerlarını koymuştum, şu linkte. Ya da daha kolayı şuradan bakabilirsin ama bunda sadece Limited Servantlar var. 12 Ekimde JAlter yeniden gelmiş evet, muhtemelen ona yakın tarihlerde US serverına da gelir. (Bir de Christmas eventinde JAlter Loli Lily var welfare servant olarak, 4* lancer) Bir de 3* ların çoğu friend point summondan bile çıktığı için hepsi eninde sonunda NP5 olur, o yüzden yabana atma onları. Bazıları vasat olsa da çok iyileri var. Özellikle Challenge content için çok kullanışlı. Sırf Gawain için Euryale kastım mesela. Robin de çok iyi aynı şekilde. Çoğu 4* Archerdan daha iyi bu ikisi. (4*ları NP5 yapabilirsen onlar daha iyi tabi, ama 3* sırf FP ile NP5 yapılabilirken 4* sadece SQ, NP5 bayağı şans işi. Ama tabi bu noktada welfare servantlar var, hem 4*, hem free NP5 ^^) Assassin olarak 31ci vasat ama Waifu Hassanların ikisi de bayağı iyi, özellikle 100persona. Fuuma da iyi sanırım, emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 sadece 31. hasan iyi :p 31. hasanin tek gorevi star gen. assasinlerin baska bir olayi yok zaten class advantage disinda, diger parti uyelerine star yaratiyorlar euruyale bin pismanim kastigima, skilleri 6-6-6 olmasina ragmen surekli charm resistledi gawain, her seferindede geberdi. millet grail bas diyince delleniyorum, kiyar command spell veya SQ ile gecerimde euryale levellamazdim tek mission icin. diyorum ne zaman charmlamam gerektiyse resist iste camelotu abartanlar genelde waifu pesinde kosan, boktan setuplar yapanlar sanirim. command spell bile kullanmadan bitirdim camelotu. cok net diyorum lvl60 lancelot kadar iyi performans veren baska servantim olmadi, tristrani ARONDIGT OVERLOAAAADOOOO diye bogure bogure aglatti resmen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 bi sürü 4-5 SSR essence çıktı max lvla getirdimde bunlari nasil kullaniyoruzki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 formation dan karakterin altinda gri bir kisim var, oraya tiklayarak essence i atayabilirsin. Yok 3* larin sakasi yok, elinde sonunda hepsi NP5 oluyor. Birde Chu-lancer gibi olmeyen okuzler var :) 31. Hassan di, Robin di, elinde sonunda lazim oluyor. SSR ayri bir olay tabii. Mama Raikou geldiginden beri Tamacat e dokunmadim bile. Elemanin birinde Raikou NP3 var(kesin whale, diger servantlari da ayni ayak), okuz gibi vuruyor. JAlter ekim gibi gelicek, ama ne kadar basarim ona dusunmem gerek. Artik bu eventten gelen ticketlara dokunmamam lazim. Birde 400 days eventinden 4 ticket filan gelicek. Bir sekilde idare edicez artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 31cinin görevi crit star toplamak ta o görevi çok iyi yapamıyor işte, Jack gibi tek turnde 30 star filan toplamadığı sürece star generator diye servant slot harcanmaz yani. Class advantage için söyledim onları, Waifu Hasan daha iyi o açıdan. Euryale için de charm istiyorsan skill lv. 10lamak lazım. Charge reduce ve self art boostla olacak mı bir onu deniycem önce tabi. Yoksa skill de kasarım. Gawain in inherent resisti var mı bilmiyorum ama sanmıyorum, şöyle charm locklar filan var yani. https://www.youtube.com/watch?v=u_dLezSypt8 Muhtemelen skill lv.6 yetmiyordur, Elixir of Love CEsi kullanılabilir 100% lemek için. Sırf şunu denemek için Stheno'yu da kasmak zorunda kalıcam, ona yanıyorum :p Neyse Carmilla biraz daha beklesin. Interlude filan açtığı için levellamaktan ascendlemekten çekinmiyorum, fazlasıyla mat birikti zaten, ama skill kasmak çok pahalı, o üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Walla ben 31. yi biraz da durable diye son slotta kullaniyorum. Evade i epey is yapiyor. Euryale yi neredeyse 70 ledim ama yine de Mama Raikou, Lancelot filan kafa goz girmeyi denerim gibi duruyor. Hakkaten skill kasmak cok mat istiyor. Mash in ilk 2 skilli 10 ladim, digerler charlar hep 4,5,6 civari en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 mash a harcanan her sey deger ya :D camelot sonrasi en hax servantlarimdan biri oldu :D euryale degmiyor, CE bi charm icin vericegime 2030 koymak cok daha mantikli, gawain ilk iki kapismayada koydum frontline a ve yaramadi hicbir halta. skill kasmam hayatta, 7 heart istiyor skill basina ki snake jewel artik kanser haline geldi farm. ozynin skillerini kasamaz iken euryale e verdigim zehir zikkim olsun :p sam den odunc aldigim orion bole euryale den 9-10 kat daha cok verim sagladi bana :p son gawain kapismasina direk gil/waver/orion diye girdim zaten, gil varken keske hic ugrasmasaydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 jalter gelirse bi 40dolares daha atarim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Ekimde Jalter, Aralikta Merlin, neyse baska bisi yok eventlerde quartz kasicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 her gün logine daily quartz veriyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Hayır, 2 günde 1 filan sanırım. Hatta haftada toplamda 4 Quartz 1 Ticket diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Birde total login reward var: Day Reward 10 Saint Quartz x4 20 Saint Quartz x4 30 Saint Quartz x4 40 Saint Quartz x4 50 Saint Quartz x4 75 Saint Quartz x10 100 Saint Quartz x20 Every 50 Days after Saint Quartz x20 Haftalik master questlerini yaparsan, 2 quartz lik fragmentta oradan geliyor. Haftalik 3 summon yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Summer eventini Agustos a postaladilar. Camelot 1/2 AP geliyor direk, daha chapter yeni release oldu yuh yahu. Neyse planlar degisti. Ben 1/2 camelot a kadar strengthening questlerini yaparim diyordum, o is simdilik yalan oldu:) Belki Robin i yaparim son skilli lazim olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Butun free questlere geliyor 1/2 :3 america, londranin yarisi ve camelot ellenmemis duruyor bende. Minimum 40q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Daily 1/2 ve xp success rate devam etseydi keşke, bekleyen servantları maxlamaya çalışıyordum interludeları, rank upları filan açmak için, bayağı bi yaptım ama daha eksiklerim var tabi. Camelota hala başlamadım ama daha önceki chapterlardan bekleyen free questlerim var sürüsüyle, Okeanosta filan bırakmıştım sanırım. O da iyi oldu. Camelota kadar yetişmez zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Hmm yanlis okumusum ben :) Ben o free questleri yapmistim zaten. Main quest e bisi yokmus. Japan la karsilastirinca, free quest ap 1/2 in ekimde gelmesi lazimdi. Neyse belki gene gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Bir de Arturia Boobs bannerını bikini waifu bannerından önceye almışlar, Sam bekliyordu onu. Bugün geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar