Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of warcraft [Soru]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
world of warcraft cıktı ama amerikada bu oyunu almak ıcın amerıka kredı kartı olmak zorundaymıs.turkıyede oynayan varmı acaba bu oyunu.bıde amerıkalılar sunucularına yabancılarının gırmesını ıstemıyolar acaba turkıye hangı ulkenın sunucusundan otlanır
Mesaj tarihi:
Biraz yazılanları okusaydın bu soruyu sormana gerek kalmazdı.Us versiyonu çıktı oyunun ama avrupada şu anda final betada oyun.19 gün sonra release edilecek.Avatürk ve Weblebi gibi yerlerden alabilirsin.[signature][hline]shinsetsu desu..
satılık half-life2
Mesaj tarihi:
Biyerin sunucusundan otlanmıcaz.Diger avrupa ülkeleri gibi giricez bizde.Otlanmak ne demek.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
Bone, sonra account patlamasın abi?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mesaj tarihi:
LVL dergisinde elemanın biri US ile EU serverlarının ayrı ayrı olmasındaki en büyük sebebin amerikalıların diğer milletlerle oynamak istememesi gibi yazınca garibim halkım bunu hemen ilk sebeb görüyor. Şahsen bence en önemli sebeb aynı saatlerde uyuyan aynı saatlerde ayağa kalkan insanların daha az lag ile beraber oynaması. Ayrıca amerikada oynadığımız oyunlarda insanlar "bunlar türkiyeli atın bunları zindana" demiyor. Bakınız benzer bir topic CoH alanındada mevcut. Seviyoruz seni LvL...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Mesaj tarihi:
cok dooru soyledin. kac gundur insanlar pingler rezalet diye buraya konu aciyo.haliyle bu serverlarin performansini da dusuruyo. burda oyuna giren adamlarin zaten min. baglanti hizinin 1Mb oldugunu dusunun ki bunun yaninda TR deki baglantilar cok kotu...[signature][hline]Tulahr
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...