LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Serverda playerlar taş yada çalıların üzerinden geçerken takılıyorlar gm lerde herhangi bir problem yok sphere version r3rc1. [b]Revisionu ilk defa kullanıyorum bu konu hakkında fikri olan ve ya yardımcı olcaklar varsa tşk.ler. [Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Şubat 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sanırım versiyondan kaynaklanan bir sorun[signature][hline]Lol
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ewt 55i ye geçiriyorum herhangi bir sorun yok ama revisiona geçirince bu sorunla karşılaşıyorum. [Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Şubat 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Loe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 revision ile alakası yok patch etmiş olduğun tiledata'yı serverdaki uo'nun içine atınca düzeliyor..[signature][hline]Loesendor üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Öne çıkan mesajlar