ponzio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Merhaba, Urunde yasanan problemle ilgili olarak sitemizde urune gerekli bilgiyi eklemis bulunmaktayiz. Aynı metni birkez daha gonderiyoruz. Konuyla ilgili net bilgiyi haftasonuna dogru tum musterilerimize mail yoluyla duyuracagiz. Weblebi.com sadece önsipariş veren müşterilerimizin mağdur olmaması amacıyla World Of Warcraft'ın Avrupa versiyonunu sınırlı sayıda müşterilerine ulaştırmaya karar vermiştir Ancak oyunun çıkış tarihi Avrupa'da 18 Şubat'a ertelenmiştir Bu bilgi ışığında sipariş sırasına göre çok kısıtlı müşterimize bu ürün (çıkış tarihiyle ilgili bir başka gecikme olmaması şartıyla) 21 Şubat tarihinden itibaren dağıtılacaktır. Sınırlı sayıda oyun getirelebileceğinden bazı müşterilerimize dağıtım yapılamayacak kendilerine alışveriş tutarları iade edilecektir. 21 Şubat'a kadar beklemek istemeyen müşterilerimiz Weblebi.com'u arayarak siparişlerini iptal edebilirler. Elimizde olmayan bu aksaklıklardan dolayı yaşanan bu durumdan dolayı müşterilerimizin anlayışlarına sığınıyoruz. Saygılarımızla yane diyorki kısaca 21 inde dağıtacagız fakat sınırlı sayıda gelmesinden dolayı bağzı üyelere dagıtım yapamayacağız şimdi ben gidip avaturktenmi alım orda kesin 21 i diyor herhalde başka firmayla antlaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Avaturk daha önce doğru düzgün işler yapmış bir firma (gördüğüm kadarıyla) eğer zaman konusunda bir fark olmayacaksa avatürk ü dene derim ben. söylemeden geçemem: "antlaşma" nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 oyunun çıkış tarihi 18 şubat ertelenmiştir bu ne abi geyikmi yapıyorlar anlamayan birisi okey derde yani bu kadarda aptal bir neden olamaz diyemiyorlarki vivendi bizi adam yerine koyup yollamıyor yani şimdi sendit ve bir ton site oyunu müşterilerine yollamaya başlamışken cuma günü çoğu mağazada satış yapılacakken ve en önemlisi blizzardın çıkıp erteleme gibi birşeyden bahsetmemesi yani ne diyim birde sınırlı sayıda getırceklermiş yani bu şey bulunmayan hint kumaşı valla denecek birşey yok akıl fikir versın allah[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 en iisi AvA yine ...[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Areth (PvP-23) Nightelf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ava'nın da sitesi açılmıyor bende nedense... yuh diyorum eğer sorun benden kaynaklanmıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Oyunlar Türk firmalarına her zaman geç gelir bence yabancı sitelerden preorder/order edin,hem daha ucuz hem de daha hızlı gelir.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bide su var ben USten getirtim convert ettım bi 15 gun fbde oynadım resmen weblebiden AVAdan ucuza gelmis oldu.. vay haline bu firmaların. yazık..[signature][hline]Da Site Da Blog ??? - BoneSoul - Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar