Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO nerden download edecem?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yukardaki 'Arama' adlı section 'u bir tek ben mi görebiliyorum ?

Konu başlıklarında LBR diye arattın mı, çıkacaktır bir tane karşına 'Free LBR Download' türevi bir başlık.[hline]
Ethernass..
Oyuncuların geliştirdiği dünya..

www.ethernass.com
Mesaj tarihi:
shark abi yok download edilmıo baktım ya arastırdım nerden etcem pls helpme eve kablo aldık uo oynayam dedim baydı benı gerci ama genede bakam hızlımı olcak belki devam ederim belki osi belki belki belki belki :P[hline]Firehouse I live my life for you
Mesaj tarihi:
Git herhangi bir pc satıcısından al in kadiköye yazıcıoğlunun oraya heryerde var[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak....
Mesaj tarihi:
bameso bak dadi burası Antalya Burdan Cıkış var Çıkışı tıkayan uo cular war anlıyormusun Paso uocu burası git herifin birine sor counter bilioınmu die yok der adam sana uo bilionmu der ole bi sehir yane

Ve Nereye gittiysem bulamadım 1 tane buldum viruslü cıktı direk geri verdim virusten arıtmayı denedim oldu ama gene calısmadı ne is anlayamadım vede hala arıyorum

Bi yerde asherons call's ın cd sini gördüm aliyimmi beler Acc wardır belki icinde :))))9[hline]Firehouse I live my life for you
Mesaj tarihi:
Sharky Büyük adamsın yaws ama 11 saat diyo uheuauae biraz zor indiririm :))))) euaheuhae abim bu sefer kesin zükecek beni euaheuhae cok oyun dl ediom
:) :-/ :O >:) 0:) :-& (:| :( :x X-( :(( :-B :-$ =P~ ;) :"> :> :)) =; [-( :-? :D :p B-) :| I-) :o) #-o ;;) :-* :-S /:) 8-| 8-} =D>[hline]Firehouse I live my life for you
Mesaj tarihi:
Sharky Büyük adamsın yaws ama 11 saat diyo uheuauae biraz zor indiririm :))))) euaheuhae abim bu sefer kesin zükecek beni euaheuhae cok oyun dl ediom
:) :-/ :O >:) 0:) :-& (:| :( :x X-( :(( :-B :-$ =P~ ;) :"> :> :)) =; [-( :-? :D :p B-) :| I-) :o) #-o ;;) :-* :-S /:) 8-| 8-} =D>[hline]Firehouse I live my life for you
  • Yeni Oluştur...