Simofle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bu sıstem sadece wj ler ıcın yapılmıs bunu anladık.Kendın cal kendın oyna,kendın eglen.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Simofle duruma o kadar da dar bakma Ben Salsa da çaldım programda eğlenenler oldu Mad About you themede çalındı yani arda çalınıyo bende çok metal sevmem ama direk bu radyo metal rsadyosudur diye bakma[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Berk yok ben zaten %80 den bahsettım kı bunun zaten oyle oldugunu herkes kabul ettı.Sen ozaman %20 lık dılımdesın.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ben direk ana konuya cevap vericem yani ilk mesaja eger menun deilseniz %80 metal olmasindan, boyle cikismak yerine buyrun siz WJ olun, kimse size olamazsiniz demiyor. CIkin kendi saatinizde calin, evet WJ ler kendileri icin caliyolar, amacta o zaten, insanlarin sarkilarini paylasmalari[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Benım boyle bır ıstegım yok. Sadece ıstedıgım,paylasılacak parcaların bıraz daha farklı tarzda olmasıydı.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar