uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ayrıca çok kişi giysede banane ben ayakkabıyı seviyorum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ayakkabı inşallah 2. eldir.Belki ayakkabı piyasa olmuştr hastası çoktur.7.8. el falan diidir işallah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 9. elmiş gökan giyen ölüyomuş 7 gün sonra. telefon falan geliyomuş ilk giydiğinde ayakkabıyı. [Bu mesaj Fistan tarafından 07 Şubat 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ne kardeşim mi nike total max falan mı kösele mi neci?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 adidas/gazelle.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Neden ikinciel ayakkabı alınır, kullanılır; 1- Maddi imkanların yetersizdir (bu utanılacak bir şey değildir) 2- Hijyen konusunda karacahilsindir hatta bakteri, mikrop hayatında duymamışsındır. 3- Akıl sağlığın yerinde değildir. 4- 3 numaralı madde kısmına giren kişilere satmak için alırsın bir nevi taşeronluk yaparsın. 5- Çok çok özel bir durum vardır (Mesela ayakkabısız kalırsın ve bulabildiğin tek ayakkabı ikinci eldir) yani uzun lafın kısası ikinciel ayakkabı giymek için çok iyi bir nedeninz olamsı gerekiyor not: 3 numaralı nedeni seçenler en kısa zamanda bir akılsağlığı uzmanına başvursun[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 abinin ayakkabısını giymekle hiç bi farkı yok..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mod- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 giyilirmi lo 2. el ayakkabı üstüne para verseler giymem vallah.[signature][hline]PATİCİĞİN AĞASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: -Mod-, 07 Şubat 2005 22:43 tarihinde demiş ki: giyilirmi lo 2. el ayakkabı üstüne para verseler giymem vallah. çünkü bi tek sen temizsin dimi? buarada sölemeden edemicem sizin köyün adı Paticik galiba mod?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 07 Şubat 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 valla o modeli bilmiyorum ama spor ayakkabıların geneli çamaşır makinesine atılıyor, yıkanıp mis gibide oluyor.bende eski nike turbulance vardı, bi attım makineye cidden yeniymiş gibi oldu 4,5 senelik ayakkabı...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 2. el tehlikelidir diyenlerin hiç biri askerlik yapmamış gibime geliyo :) askerde çok zordur 1 ay aynı bot yada terliği kullanabilmek orda hiç umursamıyosun ki bu alışkanlık kalıcı olabiliyo[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Chemical, 07 Şubat 2005 19:34 tarihinde demiş ki: alınmaz bence 2. el giyim hele ayakkabı kadar sana has mikrobik ortamlar 2. el damaklık gibi ıyyy steril etmek lazım:D sen git parklarda kızlara balon ver *!taşlar* :D[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Chemical, 07 Şubat 2005 19:34 tarihinde demiş ki: alınmaz bence 2. el giyim hele ayakkabı kadar sana has mikrobik ortamlar 2. el damaklık gibi ıyyy steril etmek lazım:D sen git parklarda kızlara balon ver *!taşlar* :D[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bence 2.el ayakkabı iyi bişey değil,hatta hiç iyi diil.. ne bilim için huzursuz olur bi kere adam nası giydi falan nerden bilicen yani ne bilim içim kötü olur en azından benim :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 allah blir lanetli flndır ha bide :P öleceeeeeeeeen :) "Uncla abimize Para toplama kampanyası" açalm sonunda ona yepyeni bir 1.EL ayakkabı alalm HAYDİ PATİLER ELELE! :) P.S: sdc espri yanns annmayın, kırıcı oluyosa özel mesaj atın wea söleyin.. [Bu mesaj gokkkan tarafından 08 Şubat 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 babacum benim aradığım bu ayakkabı zrilyon tane yere baktım bulamadım hiç bi yerde yok ancak ikinci elini bulabildim ayakkabının onun için giymek istiyorum sebep bu.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 alma bence memlekette ayakkabı mı kalmadı.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadaşlarım hep abilerinin eskilerini giyiyo abim olmadığı için nasıl şükrediyom bilemezsiniz diycektim ki ölen abim geldi aklıma hüünlendim böle yıllar oldu ama başın sağolsun diyeni döverim :lol:[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 neden gülüyosun anlamadım abim öldü aklıma geldi diyor gülüyor, so interesting.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sonunda su adamdan kurtulduk oh yani ayakkainin sifiri ne kadar? bulunmuyormu? said: Xaer_Aloneheart, 07 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki: said: -Mod-, 07 Şubat 2005 22:43 tarihinde demiş ki: giyilirmi lo 2. el ayakkabı üstüne para verseler giymem vallah. çünkü bi tek sen temizsin dimi? buarada sölemeden edemicem sizin köyün adı Paticik galiba mod? [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ayakkabının sıfırı bulunmuyor fiyatını bilmiyorum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 nette arasan bulursun yanı cok rahat[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gazelle bulunmuyo diye bi$ey yok uncla. eger eski gazelle'lerden alıosan (ki cok daha güzel onlar) al derim.ayakların kopmaz sonucta. son gazelle'lerdense alacak oldugun netten alabilirsin,yurtdı$ına giden bi arkada$ına getirtebilirsin vs vs bi kaç imkanın var. ama eski gazelle'se eger bahsettigin kimden alıyosun numarasını ver ben alırım =)[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eheh. gazelle falan bozar seni dela. sana böle parlak 300-500ortamcı ayakkabısı lazım. diesel'in vardı sanırım öle bi modeli.heh[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bathory bulunmuyor abi gazelle Ankara'da yarın gidip alıcam kesin alacağımda eski gazelle olsun ya idare eder yine.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar