Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İkinci el ayakkabı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uzun zamandır aradığım bi ayakkabıyı buldum ancak ikinci el ben bu ayakkabının tabanını fln değiştirsem mantar riski ortadan kalkar mı?
bide ikinci el ayakkabı giyen varmı aramızda merak ediyorum, yardımlar için tenks.[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
alınmaz bence 2. el giyim
hele ayakkabı kadar sana has mikrobik ortamlar
2. el damaklık gibi
ıyyy
steril etmek lazım:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Mesaj tarihi:
tabanda bitmiyorki olay
ayak sırf tabana gelmiyorki
tamamını temizlemen lazım
sıcak fırına atılır cisimelr bu işler için ama ayakkabı yamulur ozaman:) steril spreyler var ama onlarda pahalı ayrıca bozabilir[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Mesaj tarihi:
bişi olmaz tabanını falanda değiştirme ne lan bu heryerden mikrop kapıyosunuz.
heidi klum'un ayaklarımı var sizde giyin sizin ayaklarınızdaki mikroplar o ayakkabıda bulunan mikroplara baskın çıksın!
Mesaj tarihi:
çamaşır makinesine atılıcak cinstense at gitsin
ben spor ayakkabımı atmıştım
kral olmuştu[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
adama sordum bugün aslında eğer mantar varsa ayakkabı su değerse daha artar gibi bişeyler dedi doğrumudur sizce?[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
2. elini alıcak kadar pahalı bi ayakkabımı bu ?
Öyle pis bişeyi ne kadar temizlersen temizle insanın içi rahat etmez giyerken..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
ya 2 . el ayakkabi riskli yaa bence alma yani...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
evt gazelle fistan :]
biraz test çözdüm onun için bakamadım foruma, vazgeçmiş gibi bişeyim ayakkabıdan ama yinede düşünüyorum ya bide şöyle bi durum gazelle tam istediğim model değil o da biraz soğuttu beni ayakkabıdan[signature][hline]jan d.
  • Yeni Oluştur...