dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 illerde belli alanlarda kotalar var..kooperatif kilikli birsey var gidip oraya kaydoluyorsun..adamlar haliyle guvenlik sorusturmasi vs yapiyorlar..sana sabit kota veriyorlar atiyorum , 1000 kok..belli periodlarla gelip denetliyorlar vs..hasadini da oraya satiyorsun.. gibi birseyler okumustum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 o maddeler gerçek olsa Neden ağaçları tüketsinler olm deli misiniz. Klasik ağız yapımız etçil değil bu yüzden et yememeliyiz argümanları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ben bilmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 onediodan link vermen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Hiç oxigen Agacla kıyaslanabilir mi ya.... Metrekare başına cannabis fazla verse ne olucak... Cannabis ne kadar uzuyor , ne üretiyor, topragımı besliyor,erezyonumu engelliyor,suyu mu tutuyor,meyve mi veriyor. Sadece tarla gibi yerlere ekmenin faydası büyük olur. kağıt ahşap yerine kullanilsa bile sırf faydalıymış o da gerçek mi bilmiyorum bu oxigen konusu hakkında doğru düzgün kaynakta bulamadım ayrıca http://www.huffingtonpost.com/graham-hill/hemp-and-lots-of-it-could_b_328275.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 dana22 said: illerde belli alanlarda kotalar var..kooperatif kilikli birsey var gidip oraya kaydoluyorsun..adamlar haliyle guvenlik sorusturmasi vs yapiyorlar..sana sabit kota veriyorlar atiyorum , 1000 kok..belli periodlarla gelip denetliyorlar vs..hasadini da oraya satiyorsun.. gibi birseyler okumustum.. devlet korumayacağı için hasatını kimse bu işe girmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 huun said: tükkanlardan satışı serbest olması lazım. tükkanlar ilk açılırken sıranın başında bilmem ne baş savcısı vardı, haberini okumuştum. belki baska eyalet olabilir okudugun haber. dc'de durum bu sekilde, satisi yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar