Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brotherhood of Deagle

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Bizim (sadece ben :p) işimiz klan savaşları değil; masumları korumak, güç dengelerini bozan densizlere gereken dersi vermek, vb..[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

BoD mensubu bir şövalye Desert Eagle ile her türlü düşmanı alt edebilir. Gerektiğinde herhangi bir iskambil kağıdıyla headshot yapabilir.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Klavye başında olmayanlar, yazı yazanlar?

Anti-b'ciler olarak da benzer amaçlarımız var, barretçilere ölüm!

Başarılar. :)[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
Chem, digitürk yapsana?

[Bu mesaj Eraq tarafından 03 Şubat 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh adam yanlız kalmış yaf :)
hem chemical'ın yüzünden adam bi klan kurdu 15 kişi var klanda napıcaksa okadar adamı klan maçıda yapılmaz okadar kişiyle.
bu klanlar çok dengesiz oldu valla birinde 15 işi birinde 5 kişi birinde 1 kişi :)
Chemical kendine gel, sesime gel chemical![signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 03 Şubat 2005 16:58 tarihinde demiş ki:
Silahını yanlışlıkla düşürenleri de unutmayalım.

oh oh beni bol bol korursunuz artık
toledor'a attıgım silahın sayısını unuttum :)
yavaş oyun 2 saniyede ancak geçiyor bıçaga[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh cidden oyundaki en komedi durumlardan biri oluyor silah atma olayım

aslında silahımı atarak teslim oluyorum orada ama insaf yok sizde ehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...