DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 fenerbahçe ne çirkeflikler yaptı hemen yazalım. Yer: FebeTV Konuk: Analka Soru: Daha önce Türkiye'den kimleri tanıyordun? Anelka'nın cevabı: Her avrupalı futbolcu gibi Galatasaray'ı biliyordum vs. .... Tercümanın çevirisi: Türkiye'den bir takım biliyordum vs. .... ----- Anelka: Galatasaray'la şampiyonlar ligi maçı oynamak için türkiyeye gelmiştim vs. vs... Tercüman: Bir türk takımıyla oynamak için türkiyeye gelmiştim vs. vs.... ----- tüm bunlar komplekslilik, çekememezliktir de nedir? biz yapıyor muyuz bu kompleksli davranışları? şimdi sert konuşacağım burada olan o olacak.. ----- azmodai wissy birkaç arkadaş beyler uçmayın ilk üç dendiyse size veridğim linkte o fransızlar dedi açık açık yazıyor inkaar ediyorsunuz ilk üç dediysek gelecek vaadeden ilk üç dedik fransız dedik ama sapıttınız yine neyse ben birşey demiyorum L'equipe gibi bir gazete anelkanın transferine ufak bir köşe ayırıp, ribery'nin transferini manşete koyuyorsa birşey vardır ayrıca bunlarla ilgili birçok açıklama fenerli basının fenerli gazetelerinde de boy boy yazıyor açıp okuyabilirsiniz ben bunu biliyorum böyledir yolunda ilerlemeyin[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 azmodai sert konuştuğum sana değildi yanlış anlamışsın kusra bakma. tamam tabii ki anelka ribery'den kariyeri itibariyle daha büyük futbolcudur fakat ömer çavuşoğlu gibi bir adamın "o bunun bonusu olur" tipi laflarının arkasından giden milletimiz de fazla abartıyor ben de ribery nin galatasaray'ın aradığı tipte bir oyuncu olduğunu anlatıyorum. fekat dediğim doğru, türkiye'den galatasaray'ı tanıyorum demiş ve bu tercüme edilmemiş yani bu fenerli basının normal birşeymiş gibi gazetede yazdığı haberdir bunu söylüyorum doğrudur, diğeri de doğrudur kimseye kastım yok sadece silvaras adlı kişinin terbiyesizlik diye nitelendirdiği fakat altında bence altında rıdvan dilmen ve saz arkadaşlarının yaptığı daha büyük bir terbiyesizliğin yattığı davranışa karşılık söyledim. neyse. görecez efenim 8)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben Galatasaray taraftariyim. Ribery transferi konusunda yorum yapacak kadar tanimiyorum bu oyuncuyu. Ama yukarida saydigim adamlari taniyorum. Butun dunya taniyor... Sence de adi sani duyulmami$, Metz gibi orta duzey bir takimda oynayan genc oyuncunun Fransa'nin ilk 3'unde gosterilmesi biraz komik durmuyor mu? Iyidir elbet hatta umarim iyidir ama abartmamak lazim. Anelka transferiyle de nasil alaka kurdunuz bilmiyorum. Anelka dunyanin en iyi hucum oyuncularindan biri. `First Class` takimlarda oynami$ligi cok, tecrubeli ve ba$arili. Ribery ile alakasiz. Yetenekleri ve oyunculuklari zaman icinde tarti$ilir ama kariyerlerini ve ba$arilarini tarti$mak yersiz.[signature][hline]wi$h, the g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 wissy okumuyor musun anlamıyor musun? govou saviola bilmemne bunlar kaç yaşında kaç tanesi fransız allahaşkına lütfen oku da yorum yap[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Govou Fransiz.[signature][hline]wi$h, the g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 azmodai o röpörtajda anelka galatasaray kelimesini kaç kere kullandı sen duymamışsın...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 inşallah fos çıkmaz.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Adama ıyı oynuyolar dıyolar adam da kendını cok ovuyor işalla fos çıkmaz hakkaten ılk defa kendını bu kadar oven bır futbolcu goruyorum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 umarım bu adam maçlarada fransız kalmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
le_papillon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yuzuncu yilina gelmis bi galatasarayin bu tur transferler yapmasina ben akil sir erdiremiyorum.bi fenerli olarak;sezon basinda yuzuncu yil muhabbetinden cidden tirsmistim ama sagolsun galatasaray beni hayal kirikligina ugratarak yine sevindirdi!!! [Bu mesaj le_papillon tarafından 03 Şubat 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Sovereign, 03 Şubat 2005 08:38 tarihinde demiş ki: bu mudur tartıştığınız ya... küçükken kazar geçermiş, yamuk diyerek dalga geçmeni anlayamıuorum, snein başına hiçmi kaza gelmedi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Sovereign, 03 Şubat 2005 08:38 tarihinde demiş ki: bu mudur tartıştığınız yamuk herif :D dedıgın hıc hoş bsı deıl tamam kabul edıorm tıp olarak cok doru dusgun bi adam gibi gozukmesede her kesın basına gelebılır bı kazadan veya baska bısıden olmus bı olayla boyle dalga gecmenı hıc yakıstıramıorm bu bırr patının yapıcağı hareket deıl yakıstıramadm cıks cıks cıks[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Çok ayıp.Biz brezilya pazarından topladıgınız nobreyle alexle dalga geciyormuyuz.Hem onunki kazayla olmuş,öbürleri doğuştan yamuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben adamın yamuk olup olmadığına bakmam.. Beni ilgilendiren konu bu adam çıkmış gazetelere ''Ben Alex'ten daha iiyim'' falan diyo!! Alex kendisini kabul ettirmiş bi futbolcu oynadığı futbol ortada ama daha Ribery hiç bi lig maçında oynamadan atıp tutuyo ama çok değil en fazla 3-4 hafta sonra belli olur kim iyiymiş gerçi bence izlemeye gerek bile yok çünkü Alex TARTIŞILMAZ!!!![signature][hline]James HETFIELD... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Silvaras, 02 Şubat 2005 00:58 tarihinde demiş ki: Hic dusunmeden ilk 10a bile giremez derim ama ozaman baska takımların transferlerine bok atmış oluyorum yada tartısma cıkıyor. Ama tarafsız olarak söylemeliyim ki ilk 3e girdigini savunmak bana garip geliyor . hem lafı yapıştırıyosun,sonrada tarafsızım diyosun, olmuyo. hem sonra rıbery hakkında pek bişey bilmiyosak ne iyi ne kotu yorum yapmamız doğru olmaz.bence, beklıyelım görelım sonuçta iyi yada kötü çıkarsa o zaman uzun uzun tartışırız burda[signature][hline]La vida es movil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Arina benim tarafsızlıgım takım konusunda. Buadamı Fenerbahce alsa yine aynı seyleri söylerdim. Sen inanıyormusun bu adamın fransa liginde oynayan en iyi 3. oyuncu olduguna ? Buadam Juninhodan daha mı iyi ? Essien ? Wiltord ? Coupet ? Govuo ? Kallon ? Rohen ? kusura bakmayın suan aklıma baska gelmiyor. Daha bir çok oyuncu sayabilirim fransada oynayan. Ayrica ben demiyorum ki Ribery hiç bir şey yapamaz. Cok iyi bi form yakalar sansı yaver gider belkide mukemmel oynar. Neyse ben yanlış anlaşılıyorum daha fazla yazmayayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 seyin bonusuymus bu galiba neydi =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya hiç tanımadığınız , izLemediğiniz , daha gencecik bir adam için sayfaLarca yorumLar yapmışsınız tebrik ederim hepinizi , teker teker , topLu haLde , hiç farketmez nasıL isterseniz öyLe tebrik ederim[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sabri yi kesemez bence bu eleman.. belki sabri ortaya kaydırılabilir..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: fizban, 03 Şubat 2005 21:41 tarihinde demiş ki: ya ben şimdi şeyi anlamıyorum. bu adam sağ açık. sabri de sağ açık. sabri türk, genç ve gelecek vaat ediyo. e bu adam da aynısıymış. şimdi fenerbahçe de futbolcu öğüten takım. galatasaray da futbolcu yetiştirir hep. sabri noldu ? fenerbahçede mi oynuyodu o ? sen sabriye geLecek vaadediyor diyorsan seni ayrıca tebrik ediyorum :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
technical Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 abi adam fransan1n en iyi 3 admndan biri ve 1.5 milyon dolara maloldu 3 taksit ödencek.. süper adam yani görcez....[signature][hline]...one day we will died...i hate my life... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 beLki gözLerim görmeseydi Terime ya da medyaya inanbiLirdim. Ya da futboLdan hiç anLamasaydım doğru diyorLar derdim. Ama çok şükür gözLerim de görüyor , futboLu da az çok biLiyorum[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bence sabri o kadarda süper bir adam değil,mücadeleci o kadar.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 böhüh govou fransızmış hadi be :-P peki kaç yaşında? neyse tartışmayacağım bu adamın fos çıkacağını sanmıyorum bizim medyamız ve saz ekibimiz (özer çavuşoğlu başta) bunaltmazsa bu adamı görecez efenim[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 1,5 milyon $ + %20 satışı metz e verme şartıyla alınmış fransanın gelecek vaadeden müslüman topcusu. baya kaliteli fransa ligi maçlarından biliyorum metzin herşeyiydi iyi almış galatasaray helal olsun[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar