Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Off Nerden bulucam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaslar anlamadim neden adam gibi server sitesi yok
anlamadim su an en iisi paticik ama daha da iisi olamazmi tabiki olabilir mesela bana Server larin scp leri gelio gelmio deigl alan arkadaslardan nasil temin edebilicez yada ne bilim herkes bi zebula die tutturmmus kalmis ama anlamadim onlarda bozuk pg hatasi var ve dahasi ne bilim sule bisi mesela yardimlasmak icin herkes elindeki acik bi ftp adresine gonderse olmazmi? bence ii olur her yerden yardim alacagimiza basit ama ii bi yardim lasma yapabiliriz cvp bekliorum
Note ben nerden bulurum bazi server scp lerini mesela arcadia amentes acarworld vs vs bana bunlar lazim birde manisalilar olarak server kurmak istiorum ama anlamadim bi server bulamadim pek anlamam bana hazir server gonderebilecek olursa sevinirim bana msnden de ulasabilirsiniz [email protected] servera arka cikabilecek arkadaslari da arioz buda bildiri olsun byes herkese kolay gele
Mesaj tarihi:
nebula nın page sistemi mantıgı cok kolay soyle bak soleyim hemen gerci bussuru topic varda bunla ilgili

ilk once star a gidiosun (.go star) sonra .add i_page_box diyosun koyuyosun oraya sonra .info diyosun tıklıyosun page box a yukarda serial var simdi o serial isimize yaricak bizim simdi page.scp i aciyoruz orda ilk taraflarda locus quann olcak alt alta dur göstereyim

[function pg_call]
if (strmatch('','Locus Uo'))
var.pg_box 04000f7be
elseif (strmatch('','Quann Uo'))
var.pg_box 04000f7be
var.pg_box un yanına o tasta yazan serial ı koyucaksın quann ve locus un ismini kendi server adini yaz resync pause at tamamdır oldu bide bunu events e atmayı unutma kolay gelsin zebula scp leri bence guzel bi kac ayarlama yaptıktan sonra
Mesaj tarihi:
orda quannı siliceksin locus yerine kendi server adını yaz uid yerine .info çek orda uyazan uidi yaz sonra orda yazan bir yer hemen altında iki tane orayadaa aynı uidi yaz çalışır[signature][hline]Lol
  • Yeni Oluştur...