Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverıma player charla giremiorum ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya server kurdum account açtım kendime player char ama giremiorum ( nbl scriptleriyle açtım ) dioki bu sharda bağlanmak için Nebula conenctorunu kullanınız ! sonra hmn disconnect edior napmam lazım şimdiden saolun.
Mesaj tarihi:
commands.scp de bi bolum var clientchk mi ne ona bakicaksin iste.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir!
-------------------------------
At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
Client'im Goctu Dustum ;)

Mesaj tarihi:
zaten burdan ayar yapip sunucuya girebilir rahatlikla sen karisma adam kac ile girerse girsin burayi degistirdikden sonra.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir!
-------------------------------
At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
Client'im Goctu Dustum ;)

Mesaj tarihi:
yeniyim diyor ondan dedim kolay olsun diye..

bak kardeşim bi yerlerden client 2.0.3 bulacaksın indirceksin sonra
bunu ultimanın kurulu olduğu klasöre atcaksın
daha sonra yine ultimanın kurulu olduğu klasöre gidiyorsun ve login.cfg yi açıyorsun. (notepad ile)
içindeki herşeyi sil ve şunu yaz
Loginserver=127.0.0.1,2593

ve kaydet

eğer böyle bir dosya yok ise hemen
windows tuşu +r yapıp "notepad" yazıyorsun. çıkan ekrana

Loginserver=127.0.0.1,2593

yazıyorsun ve farklı kaydet diyorsun dosya tipi olarak tüm dosyaları seçiyorsun ve sonra ordan ultimayı kurduğun klasörü buluyorsun ve içine login.cfg adıyla kaydediyorsun

höh ne anlattım be[signature][hline]Liaren UO
Mesaj tarihi:
Spheretables scriptine bak veya daha once 2 tane spheretables gibi script kullandiysan daha sonra birini silince boyle bir hata olabilir ornegin bir spheretables + spheretables2 daha sonra spheretables2 yi silersen bu sekilde hata verebilir iyi bak belki adi spheretables2 degildir yane sadece ornek olarak verdim[signature][hline]Ultima Strike [Administrator]
[Uo Kalibric's Owner]
  • Yeni Oluştur...