TheDestroyer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ya server kurdum account açtım kendime player char ama giremiorum ( nbl scriptleriyle açtım ) dioki bu sharda bağlanmak için Nebula conenctorunu kullanınız ! sonra hmn disconnect edior napmam lazım şimdiden saolun.
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 buyul ihtimalle scriptlerin içinde login.scp diye bi dosya var onu sil .. girersin[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 commands.scp de bi bolum var clientchk mi ne ona bakicaksin iste.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;)
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 nebula connectorunu kullan sende 2.0.3[signature][hline]Liaren UO
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 zaten burdan ayar yapip sunucuya girebilir rahatlikla sen karisma adam kac ile girerse girsin burayi degistirdikden sonra.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;)
TheDestroyer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya beyler bu scripting de yeniyim app yim yane :D nası yapcağımı bilemiorum iyi bilen biri iyi ce detaylı bişekilde çaıklayabilirmi ?
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yeniyim diyor ondan dedim kolay olsun diye.. bak kardeşim bi yerlerden client 2.0.3 bulacaksın indirceksin sonra bunu ultimanın kurulu olduğu klasöre atcaksın daha sonra yine ultimanın kurulu olduğu klasöre gidiyorsun ve login.cfg yi açıyorsun. (notepad ile) içindeki herşeyi sil ve şunu yaz Loginserver=127.0.0.1,2593 ve kaydet eğer böyle bir dosya yok ise hemen windows tuşu +r yapıp "notepad" yazıyorsun. çıkan ekrana Loginserver=127.0.0.1,2593 yazıyorsun ve farklı kaydet diyorsun dosya tipi olarak tüm dosyaları seçiyorsun ve sonra ordan ultimayı kurduğun klasörü buluyorsun ve içine login.cfg adıyla kaydediyorsun höh ne anlattım be[signature][hline]Liaren UO
Lepricon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Spheretables scriptine bak veya daha once 2 tane spheretables gibi script kullandiysan daha sonra birini silince boyle bir hata olabilir ornegin bir spheretables + spheretables2 daha sonra spheretables2 yi silersen bu sekilde hata verebilir iyi bak belki adi spheretables2 degildir yane sadece ornek olarak verdim[signature][hline]Ultima Strike [Administrator] [Uo Kalibric's Owner]
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 2.0.3 ile girersin de oda hues.mul u tanıtır onun icin client i biraz edit lemen lazım hex editor ile bazi renkleri siyah olarak gorursun yani
Öne çıkan mesajlar