Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Şubat 2005 05:02 tarihinde demiş ki: Okul taksidini kokaine falan yatır. Eğlence çıkar. LOL![signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 havalardan olsa gerek arkadaslar.arada geliyor insana yaptıgı ish hobileri falan sıkıcı geliyor. Kesinlikle en yakın arkadaslarınızla gorusun hatta mumkunse bir kac gun sizde kalsınlar.Cok iyi geliyor.Ha birde eve tıkılı kaldıysanız bir kac gun onun da etkisi sıkıntı yaratabiliyor.Dısarı cıkıp bir hava aldıgınızda hele bu soukta,oksijen oyle guzle carpıyor ki... Uzun zamandır yapmadıgınız hosunuza giden birseyi yapın.Kendinize geleceksiniz.deneyin gorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya arkadaslar dediginiz seylerin hemen hemen hepsini yaptim. Kokain haric:) ama sanirim sinavlarimin bitmesini beklemek en iyisi olacak. sonra mart ayi geliyo zaten. havalar güzel olurr.. gezerim tozzarim iyi olurum:) (umarim) bizim okulun devam zorunlulugu da yok.. :)[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yeni hobiler edin.Kitap oku.Dvd falan izle.Cık dısarı bir hava al sonra mekanları gez tek basına nargile severmisin bilmem bir dene.Etrafı kes.Yapılcak sey bol.Asık olan bu lafı soyler.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: micha, 08 Şubat 2005 20:12 tarihinde demiş ki: Yeni hobiler edin.Kitap oku.Dvd falan izle.Cık dısarı bir hava al sonra mekanları gez tek basına nargile severmisin bilmem bir dene.Etrafı kes.Yapılcak sey bol.Asık olan bu lafı soyler. ben de asigim:) ama 1 aydir sinavlardan, havalardan sevgilimi göremiyorum.. Koyuyo insana..[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Benim hayatım metoroloji tahminlerine benzemeye başladı...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bencede zamana bırak tek bır neden veye kısa bır sure sıkıldın dıye kendını salma tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 özgün, oo yeah :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kış ortasında dondurma ye. herkes sahlep içerken sen nescafe ice iç. çamaşır makinesini izle. radiohead dinle. digital fotograf makinesiyle yada telefonla fotograf çek bilgisayarda modifie et eglen. git bi cd ci amcayla kanka yap, sana yeni gelen sophisticated grupların cdlerini versin. amuda kalk. bacaklarını iki tarafa açarak yere oturmaya çalış, sonrada bağdaş kurup ellerini kullanmadan yerden kalk. kısa film senaryosu yaz. uzak doğu yemekleri pişir. şimdilik aklıma gelenler bunlar.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selimisik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 önce bi dur...düşün, başarırsan eger sıkılmaya devam edebilirsin...[signature][hline]nasıl ezberlenir allahım, arapça dua eden insanın latince kemikleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hamur açmasını bilmiyorsan, hamur açmasını öğren, bir ay falan oyalar seni.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Dilini dışarı cıkar kupkuru olunca geri sok.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 onune gelen sıkıldım derse vay halimize.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Word of Power: Kill ![signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bi de sewgilisi war işin komiği. çok cool sun sen.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bak hazır kar yağıyoken sokaklara at kendini. mümkünse çok kalın giyinme. soğuu hisset . rüzgar yüzüne çarpsın. aman dikkat et hasta da olma. saatlerce durmadan yürü. yürürken bi de bi şarkı mırıldan.bak sonra ne dert kalıyo ne tasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 nanna nın dediklerini yap sana yeni bir uğraş çıkar hem.. çok güzel yüz felci olursun bu şekilde.. uğraşcak bişilerin olur canın sıkılmaz..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya ben bisey rica ediyorum. madem baska insanlarin durumlarda zerre kadar umrunuzda degil,neden bu basligin altina cewap yazmak icin kasiosunuz ki? bana yardimci olmadiginiz gibi kendinize de yardimci olmuyosunuz. Istemiyorum artik ben. SIKILMIYORUM! cewap yazmayin,kilitleyin. cünkü sinirimi bozmaktan baska bisey deistirmedi bütün bunlarr..[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür.. [Bu mesaj AstelyA tarafından 09 Şubat 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar