kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 nereye gitsem sorun oluyo bu saçlar ama seviyorum ulan saçlarımı gerekirse askerden kaçar yine kestirmem ama gelin görünkü hala lise bittiği halde ben salağın kimya uygulama dersi zayıf ve vermem lazım bunu bi şekilde daha önce girmiştim ama müdür bi daha olmasın demişti saçlarla bu gün sınav tarihini öğrenmeye gittiğimde tekrar gördü ve bu sefer almam dedi kestir gel öyle gir ve okul kıyafeti bul dedi okul kıyafetini nerden bulucam ben senelerdir gömlek giymem etmem onu geçtim saçlarımı kestirmem daha öncede kestir gel demişti ama almıştı sınava bu sefer ciddi gibiydi :( çalıştımda sınava almazsa diye tırsmaya başladım kestirmem saçlarımı ya :([signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Valla saçını uzatmış bi erkek için saçları önemli bi konudur. Takma kafana git bi şansını dene. Ama senin için daha vahimi okul kıyafeti sorunu olacak gibi geldi :D Şahsen 2 sene evvel mezun olduğum liseye tekrar okul kıyafeti ile gitmek arkadaşlarımın arasında rezil olmama neden olabilirdi :lol:[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 utanarak söylüyorum ki 3 sene oldu mezun olalı :( bütün sınavları sallayıp girmemiştim son 2 sınava girdim ve 1 senede 3 tane yaptılarını düşünürsek 5 6 tanesine girmedim salak ben[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 07 Şubat 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kestir ya noolcak kökü sende =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya okadar emek verdim besledim senelerce taşıdım yeri geldi gözüme kaçtı yeri geldi ağzıma kadar girdi yeri geldi rüzgarda zorluk çıkardılar ama bi berberin makasına kurban edemem bu saçları[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ne kadar uzun bilmiyorum ama dalga geçercesine tutturarak kulak hizana kadar kısaltabilirsin. bir arkadaşım yapmıştı, en deli kural manyağı hoca bile gülümseyip sokmuştu. yine uzunluğuna göre maşa yaptırırsın saçına kısalır :) çareler tükenmez ya kestirme bence de.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Şimdi seni biraz çelişkiye sokayım :-p Hem bayanların hemde erkeklerin gittiği bi kuaföre git. Kuaför saçlarını keserken özen gösterecektir. Neden, çünkü peruk yapımında kullanabiliyorlar vede üstüne para veriyorlar [Benim arkadaşın abisine olmuştu][signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Nereid, 07 Şubat 2005 21:55 tarihinde demiş ki: ne kadar uzun bilmiyorum albümde vardı galbia resmim orda uzunluğu işte[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 07 Şubat 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bunları atlatmak için ilk olarak boğazlı kazak giyilir.. Sonra en sert ve acımasız jöle bulunur, sürülür ve saç kafa derisine yapıştırılır.. Saçın iğrenç durabilir, olsun nasıl olsa bi günlük bir olay..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ahhh ahh bi aralar benimde uzundu :([signature][hline]Sen orada aya a$ık ben burada yalnız!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 off dert ettiğin saça bak. ben de uzun sanmıştım =) ya direk firkete (tel toka die de bilinir) al, uçlarını al saçlarının içeriye kdr sıkıştır, yarıya iner boyutu..zaten kurallar muhtemelen işte ense gözükçek cart curttur ölecene açarsın enseni. bi de güzel dövme yaptır sonra o enseye, oh.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 benımde saçlar uzun ama şöyle bi söz war kılda keramet olsa g.tumde çıkmazdı :) bu arada kermıt gormeyeli ne kadar uzamıs saclar :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 07 Şubat 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 daha da uzun olcaktı salak arkadaş sigarayı yakcam diye saçlarımın uçlarını yakmasaydı kısalttırmak zorunda kaldım[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 :lol:[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hehe uçlarından kestir zaten uzaması için.. o kadar azcık da bir tek kestiren tarafından farkediliyo ayrıca, kimseye söylemezsen genelde anlaşılmaz ;) . öte yandan insanlar hiç bişi yapmamışken bir sabah bakıp saçlarını mı kestirdin diye sorabiliyorlar gıcık oluyorum ben ona.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bana sadece sigara yakıp uzun uzun İce queen dinlemek düşüyo hastasıyım hatunun ya off şans olsa bende kız doğup şöyle bi sesim olurdu[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bi süre aynaya bakınca yabancılık çekiosun.. 1 sene sonra aynı boyuta gelio... Iyy tiksindm şimdi okuldan, bütün müdürler manyak olmak zorunda mı yaw...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 a.q. ayni sey bugün basima geldi. Yarin sinav var hoca aylardir dio saclarini kes kes kes a.q. kendinde sac yok ya kel komplekse giri a.q.un Keli cok mu kufur ettim =P bu gun kestircem mecburen sinavdan 60 kusur almassam bu senede zor olcak :( Zaten su okul bitsin karsisina gecip KEL KEL KEL die dalga gecicem utanmasa kizlarin sacinada kariscak bide kiz erkek ayrimi yok derler alsana ayrim!!!! Turkiye'de herkesin haklari esitmis N*H!!! alsana HAK mecburen kescez suan olctum 168mm nasi kiyarim ya :([signature][hline]Ben Kimseyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: kermit_frog, 07 Şubat 2005 21:37 tarihinde demiş ki: nereye gitsem sorun oluyo bu saçlar ama seviyorum ulan saçlarımı gerekirse askerden kaçar yine kestirmem ama gelin görünkü hala lise bittiği halde ben salağın kimya uygulama dersi zayıf ve vermem lazım bunu bi şekilde daha önce girmiştim ama müdür bi daha olmasın demişti saçlarla bu gün sınav tarihini öğrenmeye gittiğimde tekrar gördü ve bu sefer almam dedi kestir gel öyle gir ve okul kıyafeti bul dedi okul kıyafetini nerden bulucam ben senelerdir gömlek giymem etmem onu geçtim saçlarımı kestirmem daha öncede kestir gel demişti ama almıştı sınava bu sefer ciddi gibiydi :( çalıştımda sınava almazsa diye tırsmaya başladım kestirmem saçlarımı ya :( Aynı olay benımde basıma geldı sınavlarda ılk uyarıyı aldım ıkıncıdede naptın ettım gırdım son sınavımda yakalandım e.. lik ettim gırmedım vede kaldım yıne yaz okulları oldu gıtmeden bence zaman kaybet me kestir koku sende uzar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya arkadashlar kıyarsınız tekrar cıkıo ben dort sene icinde iki kez kestrdm son kestrdiimden sonra bi daha uzatamadm is yasantısı bashladıgından.Ama ondan once ne kadar uzun die merak ederdim shoyle soliim bi tel koparıp baktıydım en son 500mm yi gecmishti :) cabuk uzuo merak etmeyn sadece iyi bakım yapın dokulmesinler.Benmkiler dalgalıydı ve taranması zordu bakım yapmak gerekio ciddi bir sekilde sonra ilerde o kel diye dalga gectiginiz insanlara donuwerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bu gün okulda nöbetçiydim yine mezun 2 3 tip geldi saçları uzundu okul kıyafeti yoktu hocalardan biri sordu kıyafetleri yok alalımmı sınava diye bi güzelde alın deidler ve girdiler çıktılar sizin ordaki okul biraz kötü galiba =) Bence kestir saç nasılsa çıkar[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [ code=php ]Isırırım,bırakmam[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eheh zamanı gelince nasıl olsa edeceksin senide anlıyorum gerçi =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kel ol olaya olumlu bak..parlak bi gelecek seni beklio:)[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: tahakiraz, 08 Şubat 2005 23:52 tarihinde demiş ki: kel ol olaya olumlu bak..parlak bi gelecek seni beklio:) bak ne güzel yazmış =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yok canım kel deyılde kessın bu havada sıfıra vurulurmu ya :) [Bu mesaj Quvist tarafından 09 Şubat 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar