paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Var mı böyle bir şey? mesela enuygun.com diye bir site var, güne göre fiyatları listeliyor. Ama bazen iptaller vs bazı seferlerde indirim yapıyorlar, ben şimdi 1 hafta sonra bir yere gideceğim. ctesi - çarşamba farketmez, bir bilet 120 tl'nin altına düşerse bildirim atabilecek bir sistem site yok mu ya? Yoksa niye yok? Baya karlı bir iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Yap olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 belli bir fiyat altını bilmem de price alert oluşturabiliyosun skyscanner'da falan. ama hiç yapmadığım için bilmiyorum fiyat belirtebiliyor musundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Skyscanner'da atıyorum bir uçuş 250'ye düştü, sonra bir daha düşerse tekrar notification atıyor mu? Skyscanner istediğim şeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 atiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 tamam gg wp teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar