Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 biliosunuz önceki sezon bence 84 draftından soora (3 hall of famer çıktı) en verimli draft olan 2003 draftında 3tane süper isim çıktı lebron wade carmelo ama bu sezon carmelodaki düşüşü göz önüne alınca geriye iki isim kaldı wade lebron belki herkez lebron diebilir ama 5.sıradan seçilen ilk sezonuna oranla inanılmaz yükselen wade mükemmel oynuyo lebron zaten ortada aslında herşeyi ilerde daha ii görcez sonuçta chuck personda yılın çaylağı seçilmişti ama belki şu an kimse adını bilmio göreceğiz...
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 şu an için birazda sempati duyduğumdan dolayı LeBron James diyorum.[signature][hline]jan d.
fiona Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 wade i en son miami maçında izledim performansı gerçekten çok iyiydi :) lebRon u da yamana atamayız tabiki...ben-ce lebroN:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 lebron'u sevmiyorum. wade'i seviyorum. fakat lebron daha iyi ehehe[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bana göre lebron daha iyi gibi ama aralarında öyle büyükte bir fark yok lebron un dış atışları ve asistleri büyük bir artı vede inanılmaz sıçrayıp iyi ribaund alması var.wade genelde içeri driveler yaparak sayı kazandırıyor takımına ve başka özelligini bilmiyorum miami nin fazla macını izlemedim tam yorum yapmayayım onun icin.bence lebron ++[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 orlando maçında çok kötü bi yüzdeyle oynadı LeBron nazar değdi herhalde herkes konuşa konuşa :][signature][hline]jan d.
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ikisinide severim, ama tartışmasız lebron bence zaten istatistik olarakta lebron yaptıkları olarakta lebron ortada yani,ama wade de ligin en iyi oyuncularından,heyecan veriyo izlerken you gotta love it to watch a rising star :)[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
can Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bence 96 draftinden daha iyi bi draft senesi olmadı olmicak..[signature][hline]NbaTurk forumu...
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 belki gecen sene yarisir, wade-lebron hall of famer olabilir, carmelo diyemiyorum cunku bu aralar iyi sinyaller vermiyor[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 wade[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
can Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 96 draftinde iverson, camby, abdur-rahim, marbury, ray allen, antoine walker, dampier, kobe bryant, stojakovic, steve nash, jermaine O'neal, ilgauskas 2003 drafinde lebron, carmelo, bosh, wade, hinrich, ridnour, ford, josh howard hadi bunların arasından bi kaç tanesi de jermaine o'neal gibi soradan patladı diyelim, düşüşe geçenler de olacaktır. ama 96 her şeyden önce en fazla takip edilen, izlenen draft'ti ve hakikaten şu anda ligi domine eden oyuncuların çoğu 96 draftinden geldi[signature][hline]NbaTurk forumu...
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tarz olarak wade derim ... lebron medyanında destegiyle bi sakatlık gelmesse nba in en iyi starlarındanbiri olur[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Her ikisi de muhteşem oyuncudur bence. Zaten kısa forvet ve SG pozissonlarında oynayabilen, versatil, atlet ve şutör ve penetre edebilen, üstüne hızlı ayaklarla savunma yapabilen kaç oyuncu var dünyada?[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bence LeBron daha ıyı nedenı ıse takımında kendını cok rahat on plana cıkarabılmesıdır..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Dwyane Wade ![signature][hline]^Dallas Mavericks^
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ikisi teke tek yapsa ne zevkli olur izlemesi =)[signature][hline]jan d.
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: shapshal, 08 Şubat 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Dwyane Wade ! +1[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Lebron.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lebron maç başına 25 sayı 7 ast 7 reb 2 top çalma ve saadece 2 top kaybı---wade maç başına 23 sayı 7.5 asist 5 reb 1 top çalma ve en önemlisi 4.5 top kaybı eeeee daa neee
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 istatistik herşey demek değil bence wade oyunda hiçbi istatistik yapmadan bile büyük katkı yapıyo oyuna..[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yinede istatistiklere bakmadan yorum yapılamaz acaba miamide shaq olmasa noolurdu wade o içeri penetreleri rahat yapabilrmiidi not bu arada james in şut yüzdesi %49
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ikisinide severim ama lebron daha iyi gibi
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bence leBron şu an için nba in en iyi oyuncusu.Wade mi leBron mu derseniz wade leBronun 5000 metre yanından geçemez.[signature][hline]Yapım aşamasında..
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Mike-de-Morgoth, 09 Şubat 2005 18:41 tarihinde demiş ki: bence leBron şu an için nba in en iyi oyuncusu.Wade mi leBron mu derseniz wade leBronun 5000 metre yanından geçemez. bence o kadar değil wade'de çok sağlam adam.[signature][hline]jan d.
Öne çıkan mesajlar