Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 insanlara verdikleri tepkilerden anlaşılabilen farkları vardır: insan- geh kızım geh köpek- allaaah ehehelehole geleyom abey! insan- geh kızım geh kedi- sebep? insan- kızıııım mama koydum geh köpek- allaaah ehehelehole geleyom abey! insan- kızıııım mama koydum geh kedi- oraya koy ben yerim sonra insan- boncuk! boncuk! geh kızım! köpek- allaaah ehehelehole geleyom abey! insan- boncuk! boncuk! geh kızım! kedi- boncuk kim lan? sensin boncuk. insan- kızııım hadi banyoya! köpek- allaaah ehehelehole geleyom abey! insan- kızııım hadi banyoya! kedi- banyonu da skerim insan- kızım! bahçeye çıkıyoruz gelcen mii köpek- allaaah ehehelehole geleyom abey! insan- kızım! bahçeye çıkıyoruz gelcen mii kedi- hayırlı gezmeler insan- kızım! kızım! ölme, bırakma bizi! köpek- ... insan- kızım! kızım! ölme, bırakma bizi! kedi- dur telaşlanma lan panik seni eheheh compliments of ek$i [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti! [Bu mesaj Sovereign tarafından 21 Ocak 2005 06:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ekşiden aldığını belirtseydin be arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 nankörler....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 köpek iyidir. kedi kötüdür.[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: 555, 21 Ocak 2005 14:51 tarihinde demiş ki: köpek iyidir. kedi kötüdür. +1111111111111111111111........:lol:[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: 555, 21 Ocak 2005 14:51 tarihinde demiş ki: köpek iyidir. kedi kötüdür. bencede işte budur :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 131) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 her zaman dediğim gibi köpekler bir numaradır....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 kopegi severim kediden nefret etmem de tercih etsem kopek olurdu kesinyani :D[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 alternatif kedi köpek diyaloğu: insan- geh kızım geh köpek- hemen geliyorum sahip .. çok seviyom ben seni insan- geh kızım geh kedi- .....(bence salahlıından kaynaklanıyo tepkivermemesi) insan- kızıııım mama koydum geh köpek- yaşasın yettim koptum geliyorum.eyvallah sahip insan- kızıııım mama koydum geh kedi- .... insan- boncuk! boncuk! geh kızım! köpek- geliyoruuuuuauaumauam insan- boncuk! boncuk! geh kızım! kedi- ..... insan- kızııım hadi banyoya! köpek-hayatımın en güzel anı... insan- kızııım hadi banyoya! kedi- kiiiiihıhıhıhhıh ıh insan- kızım! bahçeye çıkıyoruz gelcen mii köpek- yeterki sen iste oyun var çok mesudum insan- kızım! bahçeye çıkıyoruz gelcen mii kedi- .... insan- kızım! kızım! ölme, bırakma bizi! köpek- ... insan- kızım! kızım! ölme, bırakma bizi! nerde lan bu hayvan?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: 555, 21 Ocak 2005 14:51 tarihinde demiş ki: köpek iyidir. kedi kötüdür. +1[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 köpek rulz[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Narstil, 22 Ocak 2005 22:41 tarihinde demiş ki: said: 555, 21 Ocak 2005 14:51 tarihinde demiş ki: köpek iyidir. kedi kötüdür. +1 +2[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 kediler nankördür[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yazının tamamını okumadım ama her türlü köpek en sadık dost kedide severim ama tabiki köpek daha sadık hatta hayvanlar arasında en sadığı[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ya kedileri ezmeyin :) ben evde kedi besliyorum walla nankorlugunu gormedim 2 senedir.... Aslinda iyi yaklasirsaniz oda size iyi davraniyor hersey karsilikli yani :) mesela kopege yemek verme bakalim yaninda duruomu ? o misal yani kediler de iyi kopeklerde ha tabi kopekler insanin en iyi dostu ama kediler nankor degil bence (Kediler nankordur) lafi Turkiyede artik benimsenmis yapicak bisi yok :( her hayvanin kendi ozellikleri vardir arkadaslar :) ve belirtmek isterimki Insanlar kadar nankor deildir kediler. [Bu mesaj Orcun tarafından 24 Ocak 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Yaw yazıktır.. kedileri yerle bir etmişsiniz yani.. Acıyın :) Tabiki köpekler çok sadık, çok sevimli ve çoğuna göre daha iyi ama kediler de çok şirin ve nankör olmadıkları zaman da köpeklerden çok daha kolay beslenebilen bir hayvancık oliyır :-)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 doğru söylüyorsun...kediler yeteri kadar yemek yerler...ama köpeklerin önüne ne koyarsan koy hepsini yerler. öte yandan çok koyarsan yemeğini, çatlar. iki gün önce bizim studyonun asma katına yavrulayan 4 kediden ikisini kurtardık...emin olun o kadar sevimlilerki... birini ben birini de kız arkadaşım aldı... hayvancığı petisinden okşayınca uyuyo...çok tatlı... öte yandan kedim olduğu kadar köpeğimde oldu.. hemde çok sayıda...tartışma nankörlük olmamalı bence.. iyi ya da kötü yönleri resmen kedileri aşağlıyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 doğru söylüyorsun...kediler yeteri kadar yemek yerler...ama köpeklerin önüne ne koyarsan koy hepsini yerler. öte yandan çok koyarsan yemeğini, çatlar. iki gün önce bizim studyonun asma katına yavrulayan kedinin 4 yavrudan ikisini kurtardık...emin olun o kadar sevimlilerki... birini ben birini de kız arkadaşım aldı... hayvancığı petisinden okşayınca uyuyo...çok tatlı... öte yandan kedim olduğu kadar köpeğimde oldu.. hemde çok sayıda...tartışma nankörlük olmamalı bence.. iyi ya da kötü yönleri resmen kedileri aşağlıyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ne kopekler sadik ne kediler nankordur. buna kosullu sartlanma diyoruz. [felsefe :P] her gun kopege mama koyarsin bi gun koymazsin o kopek seni napar bilinmi sen :) bide kediye iyi davranirsan hep yaninda dolasiyor. ama bi iki kere tokat at oda senin .... :) benim evde 1 kedi 4 kus var. hayvanin boynu tutulucak tepedeki kafese bakmaktan. puehhehe[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bide eskiden 2 kopegim vardi. hayvanlar tureye tureye bi fabrika dolusu oldular[yaklasik 100 110 tane] fabrika kapaninca zavallilarin hepsi olmustu cok uzulmustum o zamanlar. ilk aldigim kopekte arabadan indigim an ustume atlardi falan yalardi beni. AAAH AH[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Darklight1903, 26 Ocak 2005 14:01 tarihinde demiş ki: her gun kopege mama koyarsin bi gun koymazsin o kopek seni napar bilinmi sen :) Napar abi.. bakar sana aval aval.. Nerde yemeğim.. Nerde? diye.. sonra ağlamaya başlar.. dayanamacağın yüzler yapar.. sonra dayanamaz verirsin :utaniem: PS: Hem niye vermiyosunki başta.. zorun mu var :-) alla ala[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Legolas [arrow] ork Legolas [arrow] ork ork: "AIMBOT!" ork: "turn it off!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Zaten kedinin adı çıkmış 9'a inmez 8'e, :([signature][hline]~ Lâk£®§ ~ Ryhma§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Her ikiside muhteşemdir Farklılardır o kadar[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: DiaBLeSSe, 31 Ocak 2005 12:23 tarihinde demiş ki: Her ikiside muhteşemdir Farklılardır o kadar [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Legolas [arrow] ork Legolas [arrow] ork ork: "AIMBOT!" ork: "turn it off!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar