yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 adam az macera yaşasın tr'de çalışmış yeterince zaten geçen belgesel izliyodum czech streets diye baya iyiydi bence çek ülkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Macera adami değilim ki :) cek belgeselleri on numara oluo haklisin. Cekteki okulda fena degil de, konstanz univ daha agir basio sanki. Hos her ranking sitesinde, birinde charles iyi gizkuo digerinde konstanz. Asil kafami kurcalayan mevzu, cek diyor ki mezun olduktan sonra gel direk is bul basla, work permit su bu kastirmiyor. Almanya icin blue card kovalamak gerekiyor, blue card icin de yillik min 38k lik kontrat yapmak gerekiyor. Adam deseki ben 36 veriyorum gg oluon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 O acidan iyiymis aslinda, ama gelir daha dusuk cekte yinede. Neyse almanya yaparsan arabayla yardiririz cek mek artik sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 38klik is bulman icin temizlikci falan olman lazim bi de artti o sinir 2017de galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 GEd said: ALmanyada semestir basina 1500 euro ucret getirdiler ama baden-würtemmberg eyaletinde. Konstanzda burda sanirim. Gerci sen yillarca programci falan calismissin. Simdi kafadan ayda rahat net 1000 euro kazanirsin ogrenci olarak. ben BW'de okula başladıgımda 650€'ydu sonra 150 yaptılar şimdi yeni gelen yabancılara 1500 yapmışlar bizim össden çok değişti dönemlik para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 1500 su an aynen senelik 3000e gelio hos pragraki charles 5500 senelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 dilini ogrenirim dersen .cz diger turlu .de pragda IT MSc. okumus arkadaslar var, keyifleri yerinde. gerci avrupada ITciye her yerde is var, yolunu bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 sardalya said: 38klik is bulman icin temizlikci falan olman lazim bi de artti o sinir 2017de galiba 39.624 euro olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 om atcaktik lol yanlis oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 mulgear6 said: GEd said: ALmanyada semestir basina 1500 euro ucret getirdiler ama baden-würtemmberg eyaletinde. Konstanzda burda sanirim. Gerci sen yillarca programci falan calismissin. Simdi kafadan ayda rahat net 1000 euro kazanirsin ogrenci olarak. ben BW'de okula başladıgımda 650€'ydu sonra 150 yaptılar şimdi yeni gelen yabancılara 1500 yapmışlar bizim össden çok değişti dönemlik para Ben BW de okula başladığımda mark vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 selam, ben Türkiye-Macaristan-Avrupa arasında ticaret yapıyorum konuya hakimim. öncelikle; ürünler çok büyük değilse bavulla ya da kargoyla göndermen her türlü çok daha karlı. ama bahsettiğin ürünlerin toplamı tır parseli kaplıyorsa, parsel başına 300euro ya taşıyor firmalar ortalama. O parseli değerlendirmek de senin elinde, m3 hesabı olduğu için üstüste iç içe falan koyarsa 1 parseli geçmezsin. Vergi için; Lojistik firması tanıdıksa şoföre getirtebiliyorlar bir kaç parça kişisel eşya olarak ama değilse, Türkiye'de ikametgah ettiğin mahallenin muhtarına gidiyorsun, taşınacağını göstereceğin belgeleri istiyorlar. Onları tamamladıktan sonra sana bir belge veriyorlar. O belge ile giden ürünlerini gümrükten vergisiz çekebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 ayırca; Ortam = Macaristan, İspanya Kızlar = kuzey ülkeleri ve çekler(çek slovak polonya) ucuzluk = doğu avrupa (euro kullanmayan ülkeler) kariyer = batı avrupa Para = almanya, ingiltere, belçika, hollanda ya da arap ülkeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 ? = turkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 ispanyanın en ortamı barcelona toplasan bir istiklalin eski hali değil avrupa dediğin ufak sehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 cek cok ucuz hakketen ya problem euro karşısında tl gibi czk, değersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar