Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aile ile yaşamanın güzelliği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bundan önce hep üniversiteyi kazansam da kendi evime çıksam işte eve bi nargile atarım hede hödö diye hayal kurardım fakat bu akşam olanlardan sonra vazgeçtim =P.Ya gece karnım aşırı bi şekilde kazınmaya başladı ölücem sandım direk kendimi mutfağa attığımda ise sadece şunları bulabildim.Oysa bunlar benim dişimin kovuğunu doldurmazdı =P Hala kıvranıyorum açlıktan ve yatıcam hrlde birazdan.Bi yemekten bu kdr rahatsız oluyorsam ev temizliği kişisel temizliği nasıl hallederim bilemiyorum ? İyiki varsın annecim =P
Mesaj tarihi:
eve çıkmak en iyisi ya bi kopabilsem 4 kişi çıkacaz süper olcak..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
haha o yemek fazla bile be ben onu bulsam evde zil takar oynarım ki yemek yeme alışkanlığı da kyaboluyo bir süre sonra sırf sigara su ve makarna ile yaşamaya başlıyosun...
Mesaj tarihi:
Cok karışıyorlar ama ne biliyim aile gibiside yok =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)

Be Pro !
Mesaj tarihi:
şükredin siz yaw
ben aileleyle kalmayı aştım artık
ya inanın
üniversiteye servisle gönderiyolar benı.hemde servis kapının önünden alıyo buna inanabiliyomusunuz
Mesaj tarihi:
üniversite okurken aslında en güzeli aile yanı bi anlamda..
Çünkü bir tek yol masrafın oluyo. ekmek elden su gölden. Tüm harçlık senin cebe kalıyor..

Diğer taraftan eksileri var tabi..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
oha neyine yetmiyor o kadar şey onu anlamadım yalnız :) bana fazla bile. ama cüsse farkı olabilir tabii, doğaldır :p[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
üni yi dışarda okuma fikri özgür olmak isteynlerimiz için önceleri tatlı geliyor.fakat bazı güçlükleri aşamayınca pişman oluveriyoruz.en iisi önceden doğru kararlr vermek.bunun için de kendimizi tanımak her şeyin başı yani.insan hyata iki kez gelmio.sağlk mutluluk her şeyin başıı..mutlu ol!!!
  • Yeni Oluştur...