equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bundan önce hep üniversiteyi kazansam da kendi evime çıksam işte eve bi nargile atarım hede hödö diye hayal kurardım fakat bu akşam olanlardan sonra vazgeçtim =P.Ya gece karnım aşırı bi şekilde kazınmaya başladı ölücem sandım direk kendimi mutfağa attığımda ise sadece şunları bulabildim.Oysa bunlar benim dişimin kovuğunu doldurmazdı =P Hala kıvranıyorum açlıktan ve yatıcam hrlde birazdan.Bi yemekten bu kdr rahatsız oluyorsam ev temizliği kişisel temizliği nasıl hallederim bilemiyorum ? İyiki varsın annecim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 alışırsın yaw gözümü korkutma bnmde hayallerm var :P[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Alışmak fln yannış anlaşılmasın hala ailemle kalıyorum yani =) sadece bi akşamlık bu :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eve çıkmak en iyisi ya bi kopabilsem 4 kişi çıkacaz süper olcak..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 haha o yemek fazla bile be ben onu bulsam evde zil takar oynarım ki yemek yeme alışkanlığı da kyaboluyo bir süre sonra sırf sigara su ve makarna ile yaşamaya başlıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Cok karışıyorlar ama ne biliyim aile gibiside yok =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teti Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 şükredin siz yaw ben aileleyle kalmayı aştım artık ya inanın üniversiteye servisle gönderiyolar benı.hemde servis kapının önünden alıyo buna inanabiliyomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 üniversite okurken aslında en güzeli aile yanı bi anlamda.. Çünkü bir tek yol masrafın oluyo. ekmek elden su gölden. Tüm harçlık senin cebe kalıyor.. Diğer taraftan eksileri var tabi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 oha neyine yetmiyor o kadar şey onu anlamadım yalnız :) bana fazla bile. ama cüsse farkı olabilir tabii, doğaldır :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 üni yi dışarda okuma fikri özgür olmak isteynlerimiz için önceleri tatlı geliyor.fakat bazı güçlükleri aşamayınca pişman oluveriyoruz.en iisi önceden doğru kararlr vermek.bunun için de kendimizi tanımak her şeyin başı yani.insan hyata iki kez gelmio.sağlk mutluluk her şeyin başıı..mutlu ol!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yuh :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya zaten gecenin o saatinde 2 tane tonbalığı kusturur adamı o be =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar