Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Az kullanildi. Ilk atomizerini bir ay kullanip attim. Ikincinin hala 2 hafta omru olmali. 2 adet SONY VTC5 260 pil, sarj aleti ve kutu icerigiyle veriyorum. 150tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Kargo bugün geldi, çok sağlam paketlenmiş, sapasağlam geldi. Ürün tertemiz, arkadaş bi de elindeki likitlerden de koymuş. Teşekkürler tekrardan. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 atomizerın da mı ömrü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 tabii, yarılanma süreleri var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: Kargo bugün geldi, çok sağlam paketlenmiş, sapasağlam geldi. Ürün tertemiz, arkadaş bi de elindeki likitlerden de koymuş. Teşekkürler tekrardan. (tu) Rica ederim, hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 ahh super fiyatmış hatta imkanzsız kaçırdık, dragon hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Red said: atomizerın da mı ömrü var. atomizer dediği içindeki coil bence,coili atomizerin içine takıyorsunuz.İyi fiyata vermiş adam helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 vay be görseydim alırdım güzel fiyatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar