Lonely Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oltayı attın lamermi yakalamaya çalışıyorsun? biz logout olunca eline ne geçecek? :hmm: status bardan http://my.paticik.com/logout.php adresinide silebiliyormusun bari? [signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 08 Şubat 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
silentagony Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kefal aradım gece gece canım sıkıldı tamam silin topik i edit : henüz o kadar becerikli değilim. olsam yazardım auto-loot'U [Bu mesaj silentagony tarafından 08 Şubat 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Gayet gereksiz bir arkadaşımızmışsın bu forumun senin gibilerden arındırılması lazım!!!!!!!!![signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
silentagony Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ne oldu kohack deyip kefal gibi atlayınca log-out mu oldun? yazık... git ara daha cok ara bulursun...
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 güzeldi, her ne kadar orda link koydugunu farketmesem ve fatih in uyarısıyla olayı çakozlasam bile güzeldi hakkını vermek lazım.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
silentagony Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 teşekkür ederim arkadaşım ayrıca fikrin orjinal sahibi yine o cok aradıgınız kohack in yayınlandıgı siteden bi arkadas. millet iyi bilir hehe! ayrıca kayamagın altındaki yogurdu yakalayabilenede tesekkur etmek lazım. her ne kadar kaymagı yogurda degismesemde :P
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: silentagony, 09 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: ne oldu kohack deyip kefal gibi atlayınca log-out mu oldun? yazık... git ara daha cok ara bulursun... ................[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 :D gayet ucuz bi numara[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u]
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bence senin topicinin silinmesi deil senin banlanman lazım ama neyse...[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 frp master zamanında soyle yukarıya bir sticky eklemis: Hepinize merhaba KO-oyuncuları,arkadaşlar forumlarımız kirlenmeye başladı her ne kadar ben gösterimden kaldırmaya,çok hatalı bulduğum kişileri paticik.com forumlarından uzaklaştırsamda hala bu kirlilik devam ediyor...Lütfen bundan sonra ne KOHACK hakkında nede KO'da çakallık yapma hakkında topic açmayın,açılan kişilerinde topicine msg atmayın,aksi taktirde bu kişi ile birlikte sizde forumdan uzaklaştırılacaksınız...Ayrıca forumlarda arama yapmadan( bknz:Tick ) konu açmamaya özen gösteriniz,hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum... nolması lazım bu durumda..
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Her şey bitti gelin şimdi bu adama b.k tın. Burası forum geikte olur ciddi tartışmada. Hem ciddi tartışmalarıda gördük her seferinde biri banlandı... O yüzden biz geik le kalalım bence.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: SteelBB, 09 Şubat 2005 12:48 tarihinde demiş ki: Her şey bitti gelin şimdi bu adama b.k tın. Burası forum geikte olur ciddi tartışmada. Hem ciddi tartışmalarıda gördük her seferinde biri banlandı... O yüzden biz geik le kalalım bence. :tup:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
yazik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 inanın hiç umurumda değil bu forumdan ya da herhangi bi yerden banlanmak ama böyle bi sebep için banlanmak cok komik geldi bana acıkcası milletin verdigi keyloggerlı download linklerini iceren konuları acan denyolar forumda dursun, o hack sitelerini fellik fellik arayan denyolar forumda dursun, oof her neyse niye uzatıyosam boyle sayılabilecek daha cok insani özelliğe sahip insan var bu forumda onlar dursun beni banlayın u-mu-rum-da değil destek verenlere, kohack arayanlara bu forumda ne olması gerektiğinin farkına varanlara (logout tan bahsediyorum) mizahtan anlayanlara teşekkürler ve amaçları gercekten kohack i download edipte oyunun a.k'ya devam ediceklere ise ... yeterde artar bile
Öne çıkan mesajlar