Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya Lütfen ilgilenin!!!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Dediklerinizi yaptim server acmak icin herseyi yaptım tum ayaarlar tmm ama serveri biz cafedki arkadaslarla oynamak istiyoruz kendi makinamin ip sinide ogrendim onlarda onu yazıyorlar ama giremiyorlar lutfen çare bulun soruna
Mesaj tarihi:
cafe ipleri adsl varsa genelde 10.0.0.9 tarzı olabilir butun makınelere senın uo serverını gormeleri için
Login=10.0.0.9,2593 yapmanız lazım .. yada calıstırdan ana makıneın ip sini öğrenmek istiyorsan XP ler için calıstı bolumune "cmd" yaz acılan dos penceresine ipconfig yazıp ip nizi gorebilirsiniz..[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Mesaj tarihi:
Ben konuyu soyle anlatıyım size biz cafeden oynucaz kendi aramızda mesela bi yanimda ki masadan acmak istiyorum olmuyor cafedeki baglanti adsl dediginizi yaptım yazdim olmadi sonra cmd ile ip baktım oda olmadi bilmiyorum nasıl çozcem bu sorunu
Mesaj tarihi:
yanında kı makıneye logininine senın server actıgın makınenın ip sini yazıcan kendı ip ini deil msn cevirdik

ÖMG at[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Mesaj tarihi:
ya iste onu soruyom yazcagım ip yi nerden bulcam senin dedigin gibi yaptim olmadi sonra cmd yazdim ordan yaptım olmadi bilmiyorum bi yol gosterin ya siz hangi ip yazcagimi bi kez daha izah edersniz iyi olcak ya Tesekkuur ederimm......
Mesaj tarihi:
bak bizde soyle oluyordu 198.16.... devamini hatirlamiyorum ama sonu 0.2 oluyordu.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir!
-------------------------------
At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
Client'im Goctu Dustum ;)

Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 09 Şubat 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
başlat -> çalıştır-> cmd -> ipconfig ->

burda ilkl yazan ip adress i kullancak cafedekiler...

walla 2 saattir aynı seyi anlatıyorum arkadasıma ama ![signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
  • Yeni Oluştur...