Lokman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ya Dediklerinizi yaptim server acmak icin herseyi yaptım tum ayaarlar tmm ama serveri biz cafedki arkadaslarla oynamak istiyoruz kendi makinamin ip sinide ogrendim onlarda onu yazıyorlar ama giremiyorlar lutfen çare bulun soruna
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 cafe ipleri adsl varsa genelde 10.0.0.9 tarzı olabilir butun makınelere senın uo serverını gormeleri için Login=10.0.0.9,2593 yapmanız lazım .. yada calıstırdan ana makıneın ip sini öğrenmek istiyorsan XP ler için calıstı bolumune "cmd" yaz acılan dos penceresine ipconfig yazıp ip nizi gorebilirsiniz..[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Olmadi yazdim kendi ip mide verdim giremiyorlar lutfen bi cozseniz
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 uo nun içindeki login.cg dosyasını deiştir[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben konuyu soyle anlatıyım size biz cafeden oynucaz kendi aramızda mesela bi yanimda ki masadan acmak istiyorum olmuyor cafedeki baglanti adsl dediginizi yaptım yazdim olmadi sonra cmd ile ip baktım oda olmadi bilmiyorum nasıl çozcem bu sorunu
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yanında kı makıneye logininine senın server actıgın makınenın ip sini yazıcan kendı ip ini deil msn cevirdik ÖMG at[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya iste onu soruyom yazcagım ip yi nerden bulcam senin dedigin gibi yaptim olmadi sonra cmd yazdim ordan yaptım olmadi bilmiyorum bi yol gosterin ya siz hangi ip yazcagimi bi kez daha izah edersniz iyi olcak ya Tesekkuur ederimm......
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bak bizde soyle oluyordu 198.16.... devamini hatirlamiyorum ama sonu 0.2 oluyordu.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;)
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sorunu anlattım çozum arıyorum lutfen ilgilenin artık hangi ip yi yazcam lutfen....
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 başlat -> çalıştır-> cmd -> ipconfig -> burda ilkl yazan ip adress i kullancak cafedekiler...[signature][hline]Liaren UO
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: fastreload, 09 Şubat 2005 16:28 tarihinde demiş ki: başlat -> çalıştır-> cmd -> ipconfig -> burda ilkl yazan ip adress i kullancak cafedekiler... walla 2 saattir aynı seyi anlatıyorum arkadasıma ama ![signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sagolun halletim sonu 1 2 3 olan ip blokluymus kaldırdık oldu teskur
Öne çıkan mesajlar