None_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Nebula scritplerinin tamamını nereden bulabilirim ?
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 www.nebula.gen.tr/nebulafullpaket.zip nasıl full paket ocak ayı scpleri www.paticik.com/scripts de var[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu www.sindarin.gen.tr
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 zaten acılmıyor :) -------------------------------------------------------- Please try the following: If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly. Open the www.nebula.gen.tr home page, and then look for links to the information you want. Click the Back button to try another link. HTTP 404 - File not found Internet Information Services -----------------------------------------------------------[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 :p[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu www.sindarin.gen.tr
Jade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 :) :) :) Bu kadar diyorum ....[signature][hline]--------------------------------------- [Bu mesaj Jade tarafından 08 Şubat 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
nopel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 2. Syfaya Bakarsan Nepsuo Scriptleri Yazıyo. Birazda Araştır Diyorum...[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Chosen tebrik ediyorum link kontrol müdürü seçtik seni.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?
Maki Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Abi okadar olmaz yane bende copy past hastasiyim ama en azindan biraz edit yapiyorum arada sirada ama buda cok hazirciliga kaciyor :D hele su link isine yarildim
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 heheh her turlu link itinayla kontrol edilir...... hehe[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
ShieLd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Lower, 08 Şubat 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Sakin linki denedim deme ?? *Kopar* *Japon Yapıştırıcısına İhtiyacı Vardır*
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lan olm yaaa siz adamı rezilde edersınız vezirde ben millet için çle bişyin olamadıgını soluyorum yanı bosu bosuna kasmasınlar * kıvırmaya calısır *[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Öne çıkan mesajlar