LunitariR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu mesajı nereye yazıcağımı bulamadım bende buraya yazıyorum uo gateway den pagan a giriyorum dün ilk defa bir şey oldu oyuna girdim charımı fln seçtim ama oyunu görüntüsü gelemdi benim bilgisayardamı sorun war yoksa server da mı
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hic hata vermeden bekliyormu o sekilde, tam ekran olup ses geliyorsa takılmas sesi gibi desktop klasorunun yedegini al sil tekrar dene[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
LunitariR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ewt hatta sol alt köşede servera girdiğinde çıkan mesajlar da çıkıyor ama ses gelmiyo ölece boş boş duruyor
DreaMYs- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: LunitariR, 09 Şubat 2005 10:36 tarihinde demiş ki: ewt hatta sol alt köşede servera girdiğinde çıkan mesajlar da çıkıyor ama ses gelmiyo ölece boş boş duruyor Bu banada oluyordu ama eskiden ultimaya yeni başlarken client 203 lu server a orgınal clıent dan gırmeye calısıyordum onun ıcın altta yell yazıları ve konusmalar kapkara ekranda gözüküyordu ama hic bir şey yapamıyorduk. [Bu mesaj DreaMYs- tarafından 09 Şubat 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 dedigimi yaptınmı?[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
Öne çıkan mesajlar