akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 SAtılık 7 adet Lacie Porsche Dizayn 8TB 3.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk LAC9000604 Bunlardan 2 tanesini kutusundan cıkardım dolayısı ile bu 2 sinin garantileri bozuldu. Hardiskler 1 ay once alınmış faturalı garantilidir. Fatura hepsine kesilmiştir. O yuzden ancak kopyasını verecem. Dış kutusunda olanlar icin tane fiyatım 875TL kutusunu actıgım 2 tane de icin sanırım garanti dışı kaldılar bu yüzden. Tanesi 800TL SAtılık 2 adet Toshiba 6tb high performance 7200 750TL 4 tb segate var buda sanırım 4 aylık diger bilgisayarım da takılı buna da 450TL istiyorum. Hepsi yeni 1 er aylık garantilidir. Dış kutusunu actıgım 8tb lık 2 tane sanırım etiketi yırttıgım icin garanti dışıdır. Fotosu ekte. diger bilgisayarımdaki 4gb segate 4 aylık garantilidir. Fiyatlar sondur pazarlık yapmıyacagım. İstanbul icin suadiye veya fatihden elden alışveriş. Kesinlikle Istanbul dışına göndermiyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 niye abi istanbul dısında calısmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 bunlari herhalde bitcoin uretmek icin kullandiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Kargo ile ugrasmak istemiyorum. Havale istemiyorum. Elden satılıklardır. 1 tane 8tb satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 İlan kapalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Acariz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Esh said: Acariz? Aç, sana Acer XZ350CUBMIJPHZ 35" UltraWide Full HD Curved Monitör, kullanmasan da koy kapı girişine dursun. Şekil. Yakışır sana. Sana 2450Try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Zabıta geldi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar