Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Merhaba, Superonline'dan bir kampanya hediyesi olarak teslim alacağım son nesil (muhtemelen 32 GB olacak) Apple TV'yi, bende zaten bir tane olduğu için doğrudan satıyorum. Sıfır, garantili, jelatini açılmamış olacak haliyle. Salı veya Çarşamba günü teslim aldığımda ertesi gün doğrudan kargoya veririm. Fiyat 600 TL'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 apple tv ne işe yarıyor belki ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Apple cihazlarını doğrudan TV'ye mirrorlayabiliyorsun, bir de televizyonunda genel olarak iOS çalışmış oluyor. Netflix, Turkcell+, Puhu, Blu vb. stream uygulamaları o platformda da var. iTunes Store üzerinden de 3-5 liraya film kiralanabiliyor, müzik dinlenebiliyor falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 oyun oynama özelliği olan değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Son çıkan bu olduğuna göre öyledir, kendim oynamadığım için bilmiyordum orasını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 biraz inceledim 4k sı çıkcaakmış onu alırım yeni tv aldımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Güncel fiyat 550 TL'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Rezerve edildi, bir aksilik olursa güncellerim durumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar