KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 babacum cok güzel anlatmıs kesinlikle aynı duygular içindeyim... babacum i kiss you... [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 14:36 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 coca-cola içip nike, polo, tommy giyip, mcdonalds'ta yemek yiyen biri olup da gelip burda soad şarkılarını dinlemem ben ülkemi seviyorum demeyin. kendinizi kandırırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 coca colanın üzerinde ermenilere soykirim yapildi yazmıyor. ya da cikolataların kabında. ama bu müzik grubu bağıra bağıra olmayan birşeyi olmyş gibi gösterip propaganda yapıyor. tıkanınca hemen amerikan mallarına saldırmayın, zira toqqie şahsen ben cola-turka içeceğime coca-cola içerim, sırftürk malı diye, sevmediğim birşeyi yiyip içmem. sen nasıl oluyor da bu salak ermeni grubuyla yiyecek içeceği aynı kefeye koyuyorsun? tamam o zaman hadi atalım amerikan ve diğer ülkelerin mallarını dışarı da gör bakalım nasıl feodalite dönemine dönüyoruz. benim için ahmet kaya neyse soad da odur. siz soad ın müziğini paylaştığınızda onların düşüncelerini de paylaşıyorsunuz. bunu aklınızdan çıkarmayın. [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 16:40 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ne alakası var, yaptıkları müziği dinlemekle fikirlerini paylaşmanın? vatan haini mi olduk şimdi soad dinleyince? tıkanınca amerikan mallarına sarılmayın demişsiniz de, işinize gelmiyo herhalde, ermenistan devletinin bu "katliam" hikayesinin bu kadar popüler olup türkiye'nin karşısına bu kadar ciddi boyutta bir sorun olarak gelmesinde en büyük 2 paydan biri amerika diğeri avrupa'dır... ama biz onları protesto edin diyince ne oluyo? feodalite dönemine dönüyoruz. mahsun & ibo ve türevlerini dinlemiyorum evet. bana kıro geliyorlar evet. ama dinleyene de karşı çıkıp "dinleme" demiyorum. ne oluyor yani, benim okuduğum şehirdeki insanların, abartısız %70'i ahmet kaya dinler ve bu adam pkk'ya açık açık destek veren, türklere "şerefsiz" diyen bir adam. evet belki tepkilisinizdir bu konuda, ama onu anlatmanın bile mantıklı bir şekli vardır. sen bana gelip de "dinleme!" diye emredersen, ben adamı sevmesem dahi, sana gıcığına dinlerim. sen kimsin ki bana dinleyeceğim müziği söyleyecek kadar özel hayatıma karışıyorsun. son olarak, radyoda dj olarak çalışıyorum ve yabancı müzik yayını yapıyorum. soad'ı dinlerim, severim de müzik olarak, toxicity albümü çok da hoşuma gider. tek bir parçasını bile çalmadım adamların, 4 aydır çalışıyorum orda, haftaiçi her gün. neden? çünkü dinlemek benim kişisel tercihim, gidip de millete soad propagandası yapmıyorum. yazıyı baştan okumak istemeyen arkadaşlara özet geçmek gerekirse, soad'ı hiçbir platformda savunmam, desteklemem de, ama evde oturduğum vakit, canım bir aerials'ı dinlemek isterse "aaa bunlar türk düşmanıydı lan" diye de dinlememzlik etmem. kimse de karışamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 asteroth ben burda kimseye vatan haini demedim eğer bana diyorsan, sadece sıkışınca amerikan mallarına saldırmayın dedim zira böyle bir savunma tarzı pek bir saçma geldi de bana. bana göre soad da ahmet kaya'da aynıdır. 2 si de kendilerinin belirttiği gibi sözlerinde türkiye düşmanlığı yatar. şimdi ben de dinliyordum ahmet kaya, sonra sözler kulağıma farklı gelmeye başladı. örneğin: ağladıkça dağlarımız yeşerecek ne demektir? bunu dinleyen insan evladı göndermenin nereye olduğunu anlar. aynı şekilde soad da da var bu tarz şeyler ki adamlar bariz bir şekilde kullanılan bir maşa. müzik yapıyorlarsa edepleriyle müzik yapsınlar, kimse kimseyi sevmek zorunda değil tabii ki. ama konserlerin kapılarına türkler ve köpekler giremez yazdırmak, konserin ortasında türkiye karşıtı şiirler okumak ta ne oluyor? şimdi mesela bu adamlar ne kadar kassalar da beni nefret ettiremeyecekler kendi soyundan olanlardan, çünkü ben onların seviyesine düşçek kadar alçalmadım ve insanları asla ırklarına göre değerlendirecek kadar da görüntüm bulanıklaşmadı. asteroth, sen istediğini dinlersin. burası özgür bir platformdur. benim anlatmaya çalıştığım şey; müzik, o müziği yapan grubun düşüncelerini yansıtır ve dinleyici de o grubun düşüncelerini paylaşmış olur o müziği dinleyerek. ben kimseye vatan haini demiyorum. demek istediğim yanlış anlaşılıyor. fakat şahsen ben adamların sesini her duyduğumda tahammül edemiyorum ve değiştiriyorum ya da değiştirtiyorum. kimsenin senin özel yaşamına falan karıştığı yok, karışmaya hakkı da yok. ben amerikayı savunmuyorum bu arada. sadece hede hödö o zaman coca-cola alma demenin bir mantığı yok. evet amerika'nın kötü faaliyetlerine yardımcı oluyor olabilir aldığım coca-cola ama ben o colayı içmek için alıyorum ve tadını sevdiğim için amerika'ya yardım olsun diye değil. ben public şekilde bu müziğin dinlenmesine karşıyım, özel hayatınız sizindir, istediğinizi dinleyin beni ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 işte onu diyorum abicim, sen amerika'ya destek olmak için içmiyorsun, yani onu içtiğinde, coca-cola'nın siyasi hareketlerine destekte bulunmuyorsun. bunu bana uyarlamak o kadar mı zor? ben de "türkler ve itler giremez, evet ya, itiz biz girmeyelim" fikirlerine mi sahip oluyorum bu adamları dinleyince? dinlediğin müzik grubunun düşüncelerini paylaşmak yaygın olsa da, %100'lük bir genelleme yapılamaz... cradle of filth dinleyince satanist mi oluyoruz allahını seversen? [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 18:21 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ya harbi kafanız basmıyo ama artık yuh ya. ne sıkısması sıkısan ben değilim sizsiniz. acıklama getiremeyince savunmayı da sacma buluyosunuz. ahmet kaya da dinlerim soad da dinlerim. adamların ne dediği ya da ne yaptıgı devletin meselesi benim değil. ben sadece verilen ürüne bakarım. sen hala coca cola içip de aman efendim ahmet kaya dinlemem dinlersem vatanıma kötülük etmiş olurum dersen kendinle çelişmiş olursun. sen ne kadar cola turkayı sevmeyip coca cola içiyosan ben de o kadar petek dinçöz'ü sevmeyip soad dinliyorum. ikisi de birbirinin tıpkısının aynısı hususlardır. aradaki ilişkiyi hala anlayamadıysanız benim anlatacak gücüm kalmadı artık siz normal değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 daha önce bahsedildi mi bilmiyorum, ama bu adamlar göründükleri gibi değil. biryerlerden destek aldıkları konusunda şüphem bile yok.. tıpkı solistlerinin dediği gibi ; "türkiye, washington'a bizim güvenliğimiz konusunda garanti verirse konsere geliriz" bu ne demek ya? neyse susuyorum ben yoksa yine yazıcam 2 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 tabi türkler de deliriyor değil mi soad a konser verdirmek için. onlar tr ye giriş yaptığı anda dışarı çıkabilirler mi bilemiyorum, aslında neler gördük bunu da görürüz ya neyse. bu benim görüşümdür diyorum, ben kendi görüşümü belirtiyorum sadece. kimsenin de kendini kandırdığı falan yok. ben soad dinlemiyorum ama cola içiyorum oh yeah! diyip mastürbasyon da yapmıyorum yani... benim vatan sevgisi anlayışım farklı, onunki farklıdır. bu hususta tartışmayı boşu boşuna uzatmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 müziklerini dinleyin seviyorsanız. para kazandırmayın!. coca cola veya amerika ile benzetiyorsunuz da, bir tanesi kıçınızdaki don gibi yabancı bir marka, yani ticari yönden sömürüyor. soad ise direk türkiye'ye düşman, küfür ediyorlar, ne yapıyorlarsa bu politika uğruna yapıyorlar(yaptırılıyorlar). amerika dostumuz demiyorum, ama mantık dışı bi düşmanlığı da yok adamların. bu herifler türkiye düşmanlığı oluşturuyorlar dünya kamu oyunda anlamayacak birşey yok. arada fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 biz de zaten para kazandırmayı yeğlemiyoruz. sadece yaptıkları müzikten bahsediyoruz ama öyle tepkiler geliyor ki mecburen amerika mallarının benzetmesini yapmak zorunda kaldım çünkü anlamıyo kimse. ben müzik diyorum adam bana sana küfrediyolar diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 iyi de yolda ananıza biri sövünce tepki veriyorsunuz.. burada da alenen milletinize sövüyorlar üstüne adamlar şak şaklanıyor.. perhiz ve lahana turşusu bu adamların yaptıkları her hangi bir şeyi savunan ancak cehaletin gölgesinde oturuyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hayata, insanlara söven şarkıları dinliyoruz millete sövenlere gelince damarlardaki asil kan şahlanıyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ee yani şimdi soad dinlemeyelimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bence dinlemeyin diyenin dusunceside doğru dinleyebiliriz diyen,in düşüncesi de doğru ortada buyuk bi çelişki var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 iyi de, başka hangi grup hangi millete küfredebiliyor ve mtv listelerinde 2. sırada yer alıyor ? rammstein kime küfrediyor şarkılarının çoğunluğuyla ? bück dich! *!headbang yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hayata millete sövenlerin kime sövdüğü belli değil üstüme alınmıyorum çünkü alınacak bir hedefi yok.. ama adamlar resmen kapıya "türkler ve köpekler" giremez yazıyorsa kusura bakmayın ama bunu da "ortaya küfür etmişler efendim alınmayınız" diyemem. küfürlü şarkı isteyen dinlesin banane ama kalkıp da bana milletime hakaret eden insnaları savunmayın midesiz kansız adam yapar bunu ancak. niye bu heriflerin resmen türk düşmanı olduğunu kabul etmiyorsunuzda manda perver terakki cemiyeti gibi davranıyorsunuz? adamlar sevmiyor işte bizi bende onları sevmiyorum daha bu adamların nesinmi savunmaya çalışıyorsunuz? hitleri'de savunun bari tam olsun. saplıklı bir kafa yapısına sahip bireyin yapacağı hareket değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bir de slyım oenım her mtv listesinde üst sıralara giren adam olsaydı 50cent başımın tacı olurdu yok böyle bir genelleme hiciv yapıyor olabilirsin anca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 valla ilk başlarda kendimi yalnız hissediyodum.sağolun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bir müzik grubunun bunu yapması öncelikle müziğe hakarettir. insanlığa hakarettir. zaten sevmezdim daha da bi iğrendim. konserlerinde kapıya "no dogs or turks" yazıyolar diye bişey de duymuştum. iyi müzik yapıyo olabilirler ama bu konuda savunulacak hiçbir yanları yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 dediğim şey şu. bu heriflerin arkasında birileri war para yediriyorlar birilerine öyle bu kadar meşhur oluolar. daha iyi bi sürü grup var, neden mtv de onları görmüyoruz ? para yedirme olayı bu. politika yani arkasındaki diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 zaten mtv kaliteli rockçı çıkarsa kendimi asıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya babacum biz zaten adamları savunmuyoruz ki. dinlediğimiz bir müziği savunuyoruz. yanlış anlıyo herkes anlatamıyorum ben. bu müziği kimin yaptıgı ya da içerisinde nasıl sözlerin geçtiği beni ilgilendirmiyo. ben de içimden sövmüyorum değil adamlara da milletine de devletine de. ama yaptıkları müziği güzel yapıyorlar. neden güzel olan birşey yok güzel değil diyip de yalanlayalım ki. müziği seslendiren adamlar bana küfür ediyor diye benim müziği sevmememin bir anlamı yok. derdim müzikle değil adamla olur. adamlara destek olmuyorum, albumlerini satın almıyorum, konserlerine gitmiyorum, sadece müziklerini dinliyorum bu neden suç oluyo anlamadım. bu adamlar türklere küfür hayır dinlememeliyim diye bir mantık olamaz yani. sly-one'ın söyledikleri bana inandırıcı geldi valla büyük ihtimalle durum öyledir. ama olmayadabilir tabi. adamların içlerinden geldiği gibi sövüyor da olabilirler ama devletin zorla söyletmesi daha mantıklı, herkesin beynini bunlarla doldurup bize düşman yapmaya çalışıyorlar. ben artık allah'a havale ediyorum o insanları. elimden başka türlü gelebilecek tek şey küfür içeren mail yollamaktır. onu da yaparak kendimi düşüremem. zaten doğru olan da budur. ha bi de bu adamların fan siteleri falan var türkler tarafından yapılmış onları da kınıyorum. aha kınadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sly +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar