Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

system of a down sydney konseri

IRATHIYA

Öne çıkan mesajlar

said:
Sly-One, 07 Şubat 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
işste bu.
nihayet paticikten bi user 1. dereceden tanık olarak bu heriflerin türk düşmanlığını göstermiş oldu.
sayfalarca topiclerde bu herifleri savunanlar gelsin şimdi konuşsun bakalım.
müziklerini çekip dinlemeyin demiyorum tabiki.para kazandıracak birşey yapmayın diyorum sadece.

+1[signature][hline]defaultgame WoW TeaM
AAL '05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrproblem, 08 Şubat 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
Bildigimiz birsey var ki ermeniler lobicilik faaliyetleri asırı derecede kullanıyorlar ve bu beni deli edior,kendi kendime hep soruyorum o kadar yurt dısında turk olmasına ragmen biz neden buna zıt bir hareketlenme baslatmıyoruz.

+1[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...
Sosyal ağlarda paylaş

ben müziklerini seviyorum o kadar.
kişilikleri ilgilendirmiyor beni.
bana bi zararları dokunursa ne bilim içlerinden gelir bana cimdik falan atarsa o zaman durum değişir. ben takıyorum kulaklıgı dinliyorum şimdilik zararları yok.
ülkeme zararları varsa o başka bi platforma giriyor o zmn kendimize göre tepkimizi gösteririz.
Sosyal ağlarda paylaş

The Metro'yu über coverlayan gruptur kendileri bu arada.

i'm alone
sitting with my empty glass
my four walls
follow me through my past
i was on a paris train
i emerged in london rain
and you were waiting there
swimming through apologies

i remember searching for the perfect words
i was hoping you might change your mind
i remember a soldier sleeping next to me
riding on the metro

you wore white
smiling as you took my hand
so removed
we spoke of wintertime in france
minutes passed with shallow words
years have passed and still the hurt
i can see you now
smiling as i pulled away

i remember the letter wrinkled in my hand
"i'll love you always" filled my eyes
i remember a night we walked along the seine
riding on the metro

i remember a feeling coming over me
the soldier turned, then looked away
i remember hating you for loving me
riding on the metro
[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar sagolun ya...sole icini dokmus bir insanin rahatligini tasiyorum sayenizde...cokta uzun boylu tartisilcak bir konu degil aslinda tabiki adamlarin muzuginden hoslaniyorum dinlerim diyenlerede lafim yok ,en azindan ben kizimin dinlemesini yasaklamadim ...eh sanata politika karismiycak diye bir seyde yok tabiki sadece nasil kotarildigiyla alakali...her seyi edebiyle yapmak lazim diye dusunuyorum...
ha bu arada bu heriflerin bir web page i vardir elbet hatta fan cluplari falan...hadi oraya bir seyler yazalim ne biliyim adamlarim panosuna sorular birakalim ve hatta biraz canlarini sikalim...neden olmasin ...baya bu yola bas koymus gozukuyorlar ...burda kendi kendimize hopurup kopurecegimize...eh bir yerden baslamak lazim belkide...

http://www.systemofadownonline.com
/http://www.systemofadown.com/
http://launch.groups.yahoo.com/group/system-of-a-down/
hayir hayirrr abartmadimmmmm
[signature][hline]her zaman cavit

[Bu mesaj IRATHIYA tarafından 08 Şubat 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 07 Şubat 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
işste bu.
nihayet paticikten bi user 1. dereceden tanık olarak bu heriflerin türk düşmanlığını göstermiş oldu.
sayfalarca topiclerde bu herifleri savunanlar gelsin şimdi konuşsun bakalım.
müziklerini çekip dinlemeyin demiyorum tabiki.para kazandıracak birşey yapmayın diyorum sadece.

+1[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 08 Şubat 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
Soad iyidir.
Severek dinleriz arada.
Politik görüşleri beni ilgilendirmez.

muzigi dısnda sana ne yapsalar seni ilgilendirmez mi?
gorusten ote durumda aktivite halindeler.
soruya cevap bekliyorum sana ne yapsalar seni ilgilendirir ciddi olarak merak ettim
Sosyal ağlarda paylaş

Beni de ilgilendirmez. Siz burada "gaarossun amarihan imperyalizmi" diye nidalar atmayı kendinize hak görüyorsanız, onlar da kendilerine bunu hak görüyorlar.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrproblem, 08 Şubat 2005 15:18 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 08 Şubat 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
Soad iyidir.
Severek dinleriz arada.
Politik görüşleri beni ilgilendirmez.

muzigi dısnda sana ne yapsalar seni ilgilendirmez mi?
gorusten ote durumda aktivite halindeler.
soruya cevap bekliyorum sana ne yapsalar seni ilgilendirir ciddi olarak merak ettim

said:
Fistan, 08 Şubat 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ben müziklerini seviyorum o kadar.
kişilikleri ilgilendirmiyor beni.
bana bi zararları dokunursa ne bilim içlerinden gelir bana cimdik falan atarsa o zaman durum değişir. ben takıyorum kulaklıgı dinliyorum şimdilik zararları yok.
ülkeme zararları varsa o başka bi platforma giriyor o zmn kendimize göre tepkimizi gösteririz.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar yukarıda reply lı yazdıgım postta biraz stress sezmis olabilirsiniz kisiye yonelik birsey yok kusura bakmayın onu oraya yansıtmak istemedm buna benzer bir konu vardı oradan yeni cıktım.Ha bu arada kahrolsun emperyalizmcilerden diilm ya da asırı milliyetcilerden diilm.Bu konusmalarımı yada imzamı gorenler kesinlikle yanlıs bir yargıya kapılmasn.demin sinirli oldugum farkedip o post u editlicektim ama tam iceriye mudure hanm dalnca alt ef dort yapmak zornda kaldm :)
Sosyal ağlarda paylaş

Patide çok mesaj yollamış olmak bir tür prestij gibi görülüyor irathiya. Bu sebeple bazı patiler sadece mesaj sayısını arttırmak için heryere laf yetiştirir, buna post kasmak diyorlar bu mahallede.

İyi bişey değil yani.

Çok mesaj'ı olanları rozetleri nişanları falan var.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Sosyal ağlarda paylaş

Soad in muzigini severim ozellikle vokal cok iyidir ama gorusleri eskiden beni ilgilendirmez diye takılırdım bi sure sonra bu fikrim degisti sadece nefret ediyorum heriflerden ama muzikleri iyi bende dinliyorum bu kadar ama onlardan nefret ediyorum bu kadar ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

abi saçma sapan tepkilere gerek yok
herkes ne olduğunu bilsin kendini özümzesin yeterli
şahsen sod la ilgili hiç birşeye karışmam ben
kuru gürültülerinin bir şeyler başarmasına izin vermeyin[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

kuru gürültü olmuyor ama
düpedüz propaganda yapıyor adamlar. konu hakkında fikiri olmayan adam da "vay kaka Türkler" diyor. 14 yaşındaki bir kızın babasıyla gittiği bir konserden bahsediyoruz
bu mudur kuru gürültü?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokkkan, 08 Şubat 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
Bu konu bikaç hafta önce forumda tartışılmıştı

haha bi adam "dikkat çekmek için yapıyolar demişti"
başka biri " bluejean da okuduğuma göre yalanmış" demişti
alın işte olay bu...

ikisinide ben csoledim ama konserde anlatılanlara bakarsan dogru oldugunu anlayabilirsin pogo yapmaktan yorulmus sarhos bi grup genci fuck bilmemleeeeee den daha iyi ne gaza getirebilirdi? ayrıca blue jeande sadece turk bayraklarına işediklerine yalan diyolar[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

iluvatar blind guardianin uzerine isedigi herhangi bir ulke bayragi veya herhangi bir soykırımı destekledigini gosteren bir sey varmı ( o topice bakarsan benim bu isi vandalizm olarak belirttigimi gorursen)

*!ps: eger haxxorlamaya kalkarsanişz cairin sevkle katilir elimden geleni yaparim*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...