Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BAKINIZ YUNANLILAR AET VE TURKLER ICIN NE HISSEDIYOR

IRATHIYA

Öne çıkan mesajlar

buralari politize ettigim icin kizmayin bana ama bu sayfaya girdikten sonraki yuz ifadenizi gormek isterdim...

http://www.e-grammes.gr/turkman.htm [signature][hline]her zaman cavit

[Bu mesaj IRATHIYA tarafından 09 Şubat 2005 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]ay ay ay pardon buyuk konu basligi icin ayip ettim cahillikten yeniyiz ya...himm peki bida yapmam...bende acinca eglendim canim sanmayin bad yaptim adamlarda bir popo korkusu...bu arada gecen avusturalya dayde basinda osmanli fesi ve ustunde the last ottoman yazan yt-shortuyla bir amca gordum nasil?:)

[Bu mesaj IRATHIYA tarafından 09 Şubat 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj IRATHIYA tarafından 09 Şubat 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

istersen kahveden adamları toplayalım dolduralım kamyonlara ver elini atina....
sakin sakin
birazdan caps lock için çok laf yiyecen
edit:geç kaldım

[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

[Bu mesaj Borbag tarafından 09 Şubat 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Annem Rum asıllı.
Dedem, yani annemin babası Rum.
Dedemin hem annesi babası öz be öz Rum.

Ve dedemin babası, Kurtuluş Savaşı'nda şehit olup İstiklal Madalyası aldı. Türkiye için çok Rum canını verdi yani.

Sen gelir de birkaç gerizekalının yaptığını tüm Yunanlara atfedersen, ayıp olur.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alomatik_2k, 09 Şubat 2005 02:18 tarihinde demiş ki:
Bir çok kişi Başlık büyük harfle yazılmış kurallara aykırı pek çok kez açıldı aramaya inanalım ve bunun yeri burası diil demeden önce sorabilirmiyim başlıktaki AET nedir?
güzel açıklamışsın :) bende merak ettim aet ne olaki ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 09 Şubat 2005 02:20 tarihinde demiş ki:
Annem Rum asıllı.
Dedem, yani annemin babası Rum.
Dedemin hem annesi babası öz be öz Rum.

Ve dedemin babası, Kurtuluş Savaşı'nda şehit olup İstiklal Madalyası aldı. Türkiye için çok Rum canını verdi yani.

Sen gelir de birkaç gerizekalının yaptığını tüm Yunanlara
atfedersen, ayıp olur.

Uvv fena oturturdu lafii hehe evet cevap beklioruz :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

ozru arkadasa yazdim sizde duyun sozum sadece siteyi hazirlayan arkadaslaraydi tum yunanlilari kastetmemistim
ayrica bende kanimi analiz ettirip,kafatasi olcumu aldirmis degilim
fenada koymadi nolcak...burasi ilac gibi geldi bana buralarda basima gelicek en kotu sey sydneyde kebap muhabbeti yapmaktan iyidir...
chicken kebabin faziletleri hakkinda uc gun konusuyo bunlar...[signature][hline]her zaman cavit
Sosyal ağlarda paylaş

ki avrupa birliğine girdikten sonra doğaları akın akın göcecek olan 70 milyonCUK Türkten korkuyorlar. adamın düşüncesine sahip bir avrupalı olsaydım ben de altıma ederdim
Almanyaya döneceklerinden korkuyorlar.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
AAL'05 Üyesi

Sosyal ağlarda paylaş

Linkte sonraki kısmı silip ana siteye gidince direk sağda bu resim var o animasyona giden.
burdan anlaşılan oxi: hayır Toypkıa: Türkiye demek sanırım.
sitenin biraz daha altında şööle bi haber vardı.
olayı abartmışlar cidden.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın??????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

bence buun milli güvenlikte gösterilen
NEDEN HEDEF TÜRKİYE den bir farkı yok
aşırı derece paranoyaklıktan kaynaklanan korku
ki egenin öteki yüzünde aynı insanların farklı dilde konuşanları var
tepki duyduğunuz insanlar bunlar[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
AAL'05 Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lord_Unholy, 09 Şubat 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
hazır aklıma gelmişken ve görüntüler içinde mevzuatı geçerken sorasım geldi

bu fesleri yunanlılarda takmıyor muydu?

Geri kalmışlığı vurgulamaya çalışıyorlar, eskiden takmak değil, hala taktığımız imajı veriyorlar işte.
Zaten öyle çirkin bir imajımız var ki (ve tepedekiler şu an buna öyle güzel katkı sağlıyorlar ki) Avrupa'da, adamlar ne deseler inanacaklar. Bizi Camoka gibi zannedenler olabilir ya.

İngiltere'de bir yaz kursuna gitmiştim, İtalyanlarla baya ilerlettim muhabbeti, akıllarına geldi en sonunda neredensin diye sormak, Türk deyince inanmadılar, bir de tam o Apo'nun italya'ya kaçtığı zamanlar. Dedim valla Türkiye'denim, orası Afrika'da değil mi dedi arkadaşım bana ciddi ciddi.

Bu çocuğun bir suçu yok. Ona böyle empoze ediliyor.
Bizden de bir farkı yok. Borbag'ın dediği gibi milli güvenlik derslerimizin bu flashten bir farkı yok bence. [signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 09 Şubat 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya paronayaklikla veya tukculukle falan ilgisi yok bunlarin arkadaslar hani allah vatanim milletim tadinda bi tip olsam zaten ne isim var avusturalyada?ole aman gurbetci edebiyati falan degil ,acikli bi hikayemde yok...
hani mevzuya uyanmakla alakali,takip etmek,arastirmak belki karsilik vermek ne yani yasamaya dair bisi degil mi bu?sultanahmette nargile icip gevsiyelim bir yuz yil daha nolcak bana gore hava hos...
ha bu avrupa toplulugu da degilki konu... yurt disi deneyimi olanlar bilecektirki abi herkezin birbiriyle bir hesabi var ama tum tunyanin turklerle ayri bir hesabi var sanki...
neden turrk oldugunu ogrenince aptal aptal suratina bakip realyy?diye soruyo bunlar ya?ve sen neden hep bir suru seyi yeniden anlatip hatta yuzlerdeki ifadeye gore hani hafif savunma yapip,ve ya eeeh si ..im... moduna girersin..ne yaparsan yap onlar senin marjinal bir Turk oldugunu turk denen...
ayyy neyse neyse okula gidicem,tribe girdim ,iyy kastim kendimi...hadi sizde uyuyun artik zibarin himmmmm...

[Bu mesaj IRATHIYA tarafından 09 Şubat 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj IRATHIYA tarafından 09 Şubat 2005 03:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 09 Şubat 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
said:
Lord_Unholy, 09 Şubat 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
hazır aklıma gelmişken ve görüntüler içinde mevzuatı geçerken sorasım geldi

bu fesleri yunanlılarda takmıyor muydu?

Geri kalmışlığı vurgulamaya çalışıyorlar, eskiden takmak değil, hala taktığımız imajı veriyorlar işte.
Zaten öyle çirkin bir imajımız var ki (ve tepedekiler şu an buna öyle güzel katkı sağlıyorlar ki) Avrupa'da, adamlar ne deseler inanacaklar. Bizi Camoka gibi zannedenler olabilir ya.

İngiltere'de bir yaz kursuna gitmiştim, İtalyanlarla baya ilerlettim muhabbeti, akıllarına geldi en sonunda neredensin diye sormak, Türk deyince inanmadılar, bir de tam o Apo'nun italya'ya kaçtığı zamanlar. Dedim valla Türkiye'denim, orası Afrika'da değil mi dedi arkadaşım bana ciddi ciddi.

Bu çocuğun bir suçu yok. Ona böyle empoze ediliyor.
Bizden de bir farkı yok. Borbag'ın dediği gibi milli güvenlik derslerimizin bu flashten bir farkı yok bence.

dogru noktalar yakalamışsında asıl sorum zaten geçmiş zamanlar içindi teee osmanlı dönemlerinden fln.

yurtdışındakilerin, ülkemizi ,bizim onların ülkelerini tanıdıgımız gibi tanıdıklarını düşünerek "neden bizi istemiyorlar?" kıvamında sorular sormamız yanlış olur.(bu cümle için 10 dkdır ugraşıyorum halada bir yamukluk varmış gibi geliyor, bulursanız banada söyleyin). aslında birkaçı dışında hiçbiri ülkemizi gerçek anlamda tanımıyorlar ve bunun %99 sorumlusu biziz. ülkemizi hala türbanlıların çogunlukta oldugu , islamiyetin hakim oldugu bağnaz bir toplum olarak tanıyorlar hatta bir kısmı korkuyorlar Turkiye'ye gelmekten. Adamlarada haksızsınız diyemiyor insan.
İstedigimiz kadar ülkemizi tanıtalım istedigimiz kadar turizme destek verelim yurtdışından insan çekmeye çalışalım yabancı televizyon basının gösterecegi "Yılbaşında yaşanan taksim faciası" yada gazetlerin yazacagı "töre cinayetleri" hatta dizilere kadınların zina yaparsa başı kesiliyormuş yorumuyla konu olan "zina yasası" , yapacagımız tüm reklamı harcayacagımız tüm emekleri silecektir.

Egitim şart!!!!!!!![signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...