tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 https://cdn.iogames.club/uploads/game/image/279/thumb_ad-01.png Survival tower defence Browser üzerinden multiplayer olarak oynuyosunuz Eğlenceli baya hele hele parti kurarak oynarsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 http://zombs.io/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 upgrade yapamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 binalari niye upgrade edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 önce gold stashi upgradelemek lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Binaların leveli gold stash levelini geçemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Guzelmis. Biyerden sonrasi icin grup lazim sanirim? 52. waveden sonrasi solo olarak nasil gecilir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ben o kadar ilerlemedim valla bişeyler çıkıyor kapatıyorum hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 kenar uzerine kuracaksin boylece 4 yerden degil 3 yerden saldiri aliyorsun. sikici oluyor zaten bir sure sonra, cok guzel oyun ama balanceini yapamamis tabii ki cok zor is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 En kenera kuramiyorsun ama oradan dolaniliyor yine. Yerleseyim, sonra duvari etrafina cekeyim olayi yok yani. edit : bu arada yan yana duran kaya, agac ya da ikisini birden bulursaniz oralara kurun base'inizi. Boylece tek seferde iki kaynak birden alabieceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar