tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 https://cdn.iogames.club/uploads/game/image/279/thumb_ad-01.png Survival tower defence Browser üzerinden multiplayer olarak oynuyosunuz Eğlenceli baya hele hele parti kurarak oynarsanız
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 binalari niye upgrade edemiyorum
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 önce gold stashi upgradelemek lazımmış
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Binaların leveli gold stash levelini geçemiyor
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Guzelmis. Biyerden sonrasi icin grup lazim sanirim? 52. waveden sonrasi solo olarak nasil gecilir bilemedim.
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ben o kadar ilerlemedim valla bişeyler çıkıyor kapatıyorum hep :(
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 kenar uzerine kuracaksin boylece 4 yerden degil 3 yerden saldiri aliyorsun. sikici oluyor zaten bir sure sonra, cok guzel oyun ama balanceini yapamamis tabii ki cok zor is
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 En kenera kuramiyorsun ama oradan dolaniliyor yine. Yerleseyim, sonra duvari etrafina cekeyim olayi yok yani. edit : bu arada yan yana duran kaya, agac ya da ikisini birden bulursaniz oralara kurun base'inizi. Boylece tek seferde iki kaynak birden alabieceksiniz.
Öne çıkan mesajlar