Lonely Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bu sabah saat 05:00 sıralarında Ares2/Piana ya girdim. İçeride 4 Harunga vardı. (Haunga değil) Elemanın teki taa raibadan harunga çekmiş ve herkesi öldürtmüştü. Neyse biz kestik bunları zar zor. Sonra smilodon ve dk sürüsü girdi içeri. Onlarıda zar zor kestik. Aradan 20 dakika geçti yine harunga sürüsü, bu sefer yanında dk, smilodon, scorpion, dark eye sürüsüyle birlikte geldi. Bu sefer piananın %95'i yattı. Kim yapıyor bunu diye bi sağa sola baktım, bi baktım mdog şerefsizi. Ne zaman temizlenecek bunlar bu serverdan merak ediyorum... Screen shotlar aşağıda...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür..[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bu sırada, yeni gördüm. İlk lure eden Raptor_X miş.. Eh... Death_Knights clanındakilerin ne kadar pislik olduğunu sürekli söylüyordum kimse inanmıyordu. Herkes görsün işte...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 08 Şubat 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bunların Hepsi Şopar olm yaparlar ole pislikler.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bu sırada KaKSi nasılda uzanmış boylu boyunca yatıyo :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yok Olm Adam Güneşleniyordur büyük ihtimal yanlis gormussundur :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 dabi dabi :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 :D Sormak Lazım kendilerine.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben de bu muhabbeti KO forumlarından okudum orda da baya sovup sayıyolardı.Kelly die bi arkadas war ben de o sırada tam pazar kurmushtum gornce kaldırdım milleti heal ledm bazılarını kurtarabildim die anlatıodu.Raptor_X mi yaptı bunları o adamla abbys te didisip duruorm bizm kat kapatma olaymızda kıl olmushtu ve uc saat boynca surekli didisp durdu bizle.Bi cz de denk gelemedim nasıl d didisirm artık onlar.Death_knights klanında cok problemli insan var gecenlerde biri daha yanık calıodu KO forumlarında.Hatta bizm unholly nin koyduu topicteki ss de de dk bulunuodu yanlısh hatırlamıosam[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symrna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 FAtih hocam malesef aynısından bi tane de ORC tarafında var .. şerefsizin nick i vermıyecem 6x provak .. ikide bir DK tepesıne ( Breth de ) ne bulursa getırır mılletın exp sıne mani olmaya calısır bide gülüyo.. En kötü tarafı herif turk.. konustugunda yıyosa Arenaya gel dıyo.. Kime sorsam elemanlardan he de gec bos ver onu dıyolar :) Sanırım kimse takmadıgı için eziklik kalmıs içlerinde boyle tıplerın[signature][hline]Symrna LvL 48 Priest Healer-RezZer ---- Ares--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hollandalı o itler[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ana monitöre çıkmışım insan bir haber verir fatih ya öle habersizde ss yapılırmı hiç....Ya işin ilginç yanı o kadar resimde ismim var ama ben yokum goruntude nerdeyim acaba olayları goruyorum ama gorunurde yokum...(Yoksa olay mahalinden topukladım...) :) :)[signature][hline]Name: Kasimpati_1 Nation: Magician Job: Flame Level: 1x Clan: Fear_Of_The_Dark Server: Ares 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: fatihkaraca, 08 Şubat 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Bu sırada KaKSi nasılda uzanmış boylu boyunca yatıyo :D Hehe... yere uzanınca yakışıklı görünüyomuyum diye bakıyodum :) Edit Dit dit Dit: Bu arada seni de gördük Paperim Queenim, benden önce yatmıştım :D Allahtam çilerdeydim sen souk taşlardaydın ... [signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior LvL - 40+(Kullanım dışı cımdızlak duruyo) KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue LvL - 46(arka arkaya 14crossbow patlatan tek insanmıyım?) HaSeNeK - El Morad - Magician LvL - 30+(bekle beni estlant geliom) [Bu mesaj KaKsi tarafından 08 Şubat 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ahaha insafın kurusun. Paper la benim char. Kafama baltayı harunga hangi arda indirdi onu bile göremedim :) Yalnız adminlerin gelip bi clandan merchanta yatmış 4 kişi kaldırması ve sonra gitmesi görülesi bişiydi. O sırada ss çekmemişim şaşkınlıktan :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hehe şerefsizler çekin arenaya... hoş yine yapar ama ...[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arenanın yolunu bilen varsa tarif etsin. ehuehuehue, o mdog köpeini arenaya çekemedik ya ona yanarım ben :D ama sonra bütün pianayı süpürmek te zevkliydi. Murtaza koşuşuna hastayım senin provokene de hatta bardishini bi kere ısırıcam :D[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior LvL - 40+(Kullanım dışı cımdızlak duruyo) KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue LvL - 46(arka arkaya 14crossbow patlatan tek insanmıyım?) HaSeNeK - El Morad - Magician LvL - 30+(bekle beni estlant geliom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar