kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bilgisayarimda bir dosya var ve ben bu dosyayi internete koymak istiyorum ..arkadaşlarım orada download edecek .. ben bunu nasil yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 önce siteyi nasıl yaptığını sölemen lazım yani mynet gibi hazır site mi yapıon yoksa domainmi satın aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abi bu sadece bir dosya icinse sole bir cozum olabilir... al yahoo dan hemen free acc koy dosyayi ver arklarina sifreyi girsinler ceksinler.. veya bunu internet sayfandan bu e-maile direk link verip herkesin indirmeside olabilir.. ama en guzeli sayfada ikonunun olmasidir.. ben sadece çarelerin tukenmeyecegini gostermek istedim:)[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 10 mb dan az sa maillede gönderebilirsin[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bendeki dosyayi bir internet sayfasına koymak istiyorum.. oraya giren herkes tıklayıp indirebilsin.. bildiğiniz bir site var mı dosyayı koyabileceğim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=114154 üye ol sol taraftaki menüden file manager a gel upload a bas yap..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Buraya girip upload edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar