Aegean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 evet biri yazarsa cok iyi olur bendeki vcd player da sesleri keisk kesik veriyor ama bişlgisayar da izliyorum aynı seyi hic bi sorun yok[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 acaba bilgisayar dükkanlarında satılan temizleme cdleri işe yarıyo mu? hep merak etmişimdir hiç parama kıyamadım o yüzden yorum yapamıyorum ama siz bi deneyin ;)[hline][i] sakın "viande ne yaa?" diye sormayın
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 eğer makinayı temizliyecekseniz, philipsin bi cd si var, cd nin altı püskül gibi bişili, koyuyonuz cd yi, cd müzik çalıyor, müzik bitince cd-rom un optiği temizlenmöiş oluyor :)bi de cd'leri temizleyen bi cihaz var oda; cd yi koyuyonuz, üzerine sıvısını döküyonuz ve cihazın çevirme yeri var, döndürüyosunuz :) böylece cd nin yüzeyi temizleniyor :D ama eğer bunları alamıyorsanız cd nin manyetik yerine bi hoh yapın nefesinizle, sora üstünüze silin :) en etkili ytöntemdir :)))
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 iste sorun orda gercekten ise yarıyor mu mesela o altında kıl olan cd ler?[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh...
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ya yaramıyo onlar, bi yerde görmüştüm böyle adım adım açıklamış cd yi açmayı temizlemeyi falan da bi daha bulamadım onu=((
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bende de o kıllı CD den var. Çok bir yararını görmedim açıkcası. Ama 4 senedir ellenmemiş bir müzik seti vardı, toz içinde ki CD-Player'ı çalışmyordu, bunu takınca çalıştı. Ama bunda bir sürü sıvı falan da var, yok şöyle sürün, yok aman gözünüze sürmeyin, yutmayın.. Salak salak şeyler.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 valla bende baya işe yaradı. cd*rom okumuyordu resmen ve düzeltti o kıllı şeyler. tabi hepsi o kadar iyimi bilmem.
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 said: Cristian, 12 Şubat 2003 19:23 tarihinde demiş ki: valla bende baya işe yaradı. cd*rom okumuyordu resmen ve düzeltti o kıllı şeyler. tabi hepsi o kadar iyimi bilmem. benimde bi creative vardı onuda okur hale getirdi.[hline]-bis sös verdikssss...iyi hobbitlersss... -ne o öyle lan kulaamın dibinde.*!çat!! (kafasına vurur)* zırtaboz seni!
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ehe ufak bi tel gibi bişiyin ucuna pamuk takın sokun çıkarın türk usülü. büyük ihtimalle kırılır ama olsun eheh. hiç denenmemiştir söliim :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Öne çıkan mesajlar