ponzio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 beyler ayın 31 inde weblebi'den wow'u siparis ettim o zamanlar bildiniz gibi 11 şubatta kesin gelcek diyorlardı fakat daha sonra gelinen durum ortada sendit'e baktım preorder kalmamış başka sitelerdede bulamadım he bu ara weblebiyi aradım adam önce gelmiyecek paranızı 2 gün içinde iyade edecez dedi sonra yanındaki elemana sordu elemande gelecek ama bir hafta geç gelir dedi ya ben bunları napım şimdi siz söyleyin bunlardan önemli wow'u napcam nerden siparis vercem bir yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aynı tavsiyeden bana da lazım sanırım geç kaldım ama birisi yardımcı olabilirse ii olur yurtdışında sipariş edebileceiğim bi site bile varsa yardımcı olsun [Bu mesaj ineque tarafından 09 Şubat 2005 08:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben hala sipariş vermedim türkiyeden vermek zorundayım o yüzden şu anki dumanlı havanın çekilmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ava 21 subatta getiriyomus.. en azından oyunun gelme garanitisi var.. 10 gun gec gelcek olsa bile..[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Areth (PvP-23) Nightelf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorphs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 www.ukgames.com biz burdan pre order yaptik arkadaşlar halen pre order açık bi bakin isterseniz... [Bu mesaj Dorphs tarafından 09 Şubat 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 www.chipsbits.com hem ucuz hemde tr ye gönderio.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 www.chipsbits.com www.ukgames.com ben tam anlayamadım bu sitelerden alırsak 11 inde elimizde olucak mı cd key ya da box olarak oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 mümkünse birisi cevaplasın lütfen www.ukgames.com için en azından dier site zaten zor açılıyodu eğer 11 inde göndericeklerse siparişi vericem de [Bu mesaj ineque tarafından 09 Şubat 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 11'nde elinizde olması şu anda zaten teknik olarak imkansız.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuddusi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 www.avaturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar