Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

weblebi faciyası ve tavsiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler ayın 31 inde weblebi'den wow'u siparis ettim o zamanlar bildiniz gibi 11 şubatta kesin gelcek diyorlardı fakat daha sonra gelinen durum ortada sendit'e baktım preorder kalmamış başka sitelerdede bulamadım he bu ara weblebiyi aradım adam önce gelmiyecek paranızı 2 gün içinde iyade edecez dedi sonra yanındaki elemana sordu elemande gelecek ama bir hafta geç gelir dedi ya ben bunları napım şimdi siz söyleyin bunlardan önemli wow'u napcam nerden siparis vercem bir yardım edin.
Mesaj tarihi:
aynı tavsiyeden bana da lazım
sanırım geç kaldım ama birisi yardımcı olabilirse ii olur
yurtdışında sipariş edebileceiğim bi site bile varsa yardımcı olsun

[Bu mesaj ineque tarafından 09 Şubat 2005 08:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ava 21 subatta getiriyomus.. en azından oyunun gelme garanitisi var.. 10 gun gec gelcek olsa bile..[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG-
Jorin (retired) -FFXI-
Jorin (PvP-6) Troll Hunter
Areth (PvP-23) Nightelf Druid
Mesaj tarihi:
www.ukgames.com biz burdan pre order yaptik arkadaşlar halen pre order açık bi bakin isterseniz...

[Bu mesaj Dorphs tarafından 09 Şubat 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
www.chipsbits.com hem ucuz hemde tr ye gönderio.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Mesaj tarihi:
mümkünse birisi cevaplasın lütfen
www.ukgames.com için en azından dier site zaten zor açılıyodu
eğer 11 inde göndericeklerse siparişi vericem de

[Bu mesaj ineque tarafından 09 Şubat 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...