Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadaşlar nereye açıcağım konusunda baya bi çelişkiye düştüm . Sonunda internet bölümüne açmaya karar verdim . Bizim ekipten iki deli oturup ufak bir anim yaratmışlar . Sizlere göstermek istedim . :-) Ufacık...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM|
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 reklam?[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sadece göstermek istedim . Benim zaten bir ultima serverına sahip olduğumu buradaki çoğunluk biliyo . Kim nasıl anlamak isterse anlasın . Yorum size kalmış ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM|
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bi de sitesi açılsa =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. | Spidee FM John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 güzel olmuş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: _Dalamar_, 09 Şubat 2005 02:15 tarihinde demiş ki: reklam? İmzana clan - pozisyon - meslek yazmak reklam dan sayılmıyorsa bunun reklamla ne alakası var. Satılık birşey yok ki ortada?! Gayette hoş olmush.. [signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi [Bu mesaj Obi_Wan tarafından 09 Şubat 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 [spo1=Ahanda][/spo][Bu mesaj placebo tarafından 09 Şubat 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 theseliada cinsel ilişkiyemi gircez? nesi değişik?
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Pek kısa olmuş bence reklam için bile uygun değil.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 güzel olmuş valla sonucta farklı design, ii gitmiş[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Öne çıkan mesajlar