Qui Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Şuanda "en cours d'expédition" konumundayım, yani "in the course of forwarding". Sanırım ya dün ya bugün bu hale geçti. Daha önce şu meşhur treatment'lı yazı vardı. Sizde ne alemde?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Para da çekilmiş. Daha doğrusu tam anlamadım ama bankanın sayafasında "onay bekleyen harcama" olarak görülüyor. Heralde bugün yarın pakedi yollarlar..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bu da demektir ki bizimkiler de gelecek bu yakında =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende "prêt pour expédition" yazıyor yani ingilizcesi "loan for forwarding" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Aynı dead.. Onun detaylarına girince benim dediğim yazıyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Beta öncesi cd-key'i göndermeden bana mail yollamışlardı ama şu ana kadar mail gelmedi ki bu durum beni kıllandırmadı değil hani, 3 gün sonra retail var ortada hiçbir gelişme yok henüz yine başa döndük sanırım, kafayı yedirirler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya sendit niye yollamıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Para çekildimi dead?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Deadmarine in klasik wow sendromu. Korkmaya gerek yok. 3 gun sonra gecer... gene basladı gelm,icek ühühühü diye[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 benim ve Mirage ın ingilizce CE sipariş verdiği http://www.spiele-ab-18.de/ de de para alındı göstergesi ok oldu dün sabah. yavaştan hazırlıyolar paketleri sanırsam :) *!masasının üstünü siler, kutuya yer açar*[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 banda sendıt maıl geldı 24 saat ıcınde oyun elımızde olacak tarzında sanırım butun sıtelerde 11 olmadan dagıtım baslayacak[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bana senditten email falan gelmedi alla alla?[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yok abı zaten gelmıyokı ben adamlara maıl cekdım kankam orda calısıyo ondan her gun 3 4 kere cekıyom ya ondan cevap vermısler ısde :))[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Rottweiler, 08 Şubat 2005 18:42 tarihinde demiş ki: Deadmarine in klasik wow sendromu. Korkmaya gerek yok. 3 gun sonra gecer... gene basladı gelm,icek ühühühü diye Hmm sende pek sakin değilsin seni de biliyoruz ama soğukkanlı olmaya çalışıyorsun :) Geliyor sonunda tabi ama eziyet çektirmeden göndermeyi sevmiyor keratalar alıştık bu duruma artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oraya mesajı kopyalaım sendıttan gelen mesajlar dıye bı bolum var oraya bakarsan daha ıyı anlarsın[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 EXPEDITION DE VOTRE COMMANDE 4734025 du 26 NOV 2004 Kısaca bana yollanmış.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar