theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Avaturkten siparis edenlere bi haberim var... ben avaturk ile gorustum ve onlar kendi imkinları ile 21 subatta itibaren dagıtmaya baslayacaklarmıs ... artık iyi mi kotu mu siz karar verin...[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Areth (PvP-23) Nightelf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu zaten bilinen bir olaydı ama dün arkadaşım avaturk aradıgında oyunu kendi çabaları ile değil güya esen bunlara 21de gelicek demiş yani şuanki durum çok karışık yazan yazana[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Merhaba, Türkiye distribütör firması tarafından getirilmeyeceği ilan edilen World of Warcraft oyunu hakkında, şirketimiz siz ön sipariş verenlerin mağdur olmaması için doğrudan Vivendi ile görüşmüştür. Oyun, 21 Şubat’tan itibaren dağıtılmaya başlanacaktır. İyi Eğlenceler Avaturk[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Helal avaya yumulun esen çatlasın sadece ben 10 tane alıcam[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar