Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo III mü geliyor yoksa?

Wolker

Öne çıkan mesajlar

Geçen sene, Blizzard www.starcraft2.com adresini aldı. Bunu almasındaki neden, gerçi hem oyunun kendisi için olabilir, ya da başkalarının alıp bunu daha pahalıya satmasını önlemek için olabilir.

Starcraft 2'nin çıkacağına dair 2 önemli nokta olduğunu düşünüyorum. WC3'teki SC üniteleri ve Brood War'daki gizli görev.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 08 Şubat 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
starcraft 2 çıkmıycak denmiyor

acik acik denmesine gerek yok .

bill roper - kendisi sc yi yapan ekibin basindaki adamdir creditste adi gecmez ama boyle - blizzard dan ayrilmadan once verdigi bir roportajda sc2 icin kimsenin gonullu olmadigiydi . bunu daha sonra esprili bir sekilde sc yi yaparken insanlarin nasil yorulduguna vs bagladi ama sc yi yapabilecek kapasitedekilerin blizzarddan ayrilacaginin isaretini vermek niyetindeydi . isin ilginci bill roper ve yapimci sirketi su anda blizzardla cok iyi iliskiler icersinde . adam blizzardin icinde ne olup bittigini ordakilerden bile iyi biliyor .

dIII un ama coooooook gelismis multiplayer ozellikleri olacagina adim gibi eminim zira wow dan sonra ben bunu bekliyorum blizzard tan .

sc icin son patchte geliyor yakinda . bundan sonra sadece bug duzeltmek icin patch cikar .

zaten acik soyluyorum sc den daha iyi bir sc yapilabildiginde bizler torunlarimiza hikayeler anlatiyor oluruz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 08 Şubat 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...