Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo III mü geliyor yoksa?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen sene, Blizzard www.starcraft2.com adresini aldı. Bunu almasındaki neden, gerçi hem oyunun kendisi için olabilir, ya da başkalarının alıp bunu daha pahalıya satmasını önlemek için olabilir.

Starcraft 2'nin çıkacağına dair 2 önemli nokta olduğunu düşünüyorum. WC3'teki SC üniteleri ve Brood War'daki gizli görev.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 08 Şubat 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
starcraft 2 çıkmıycak denmiyor

acik acik denmesine gerek yok .

bill roper - kendisi sc yi yapan ekibin basindaki adamdir creditste adi gecmez ama boyle - blizzard dan ayrilmadan once verdigi bir roportajda sc2 icin kimsenin gonullu olmadigiydi . bunu daha sonra esprili bir sekilde sc yi yaparken insanlarin nasil yorulduguna vs bagladi ama sc yi yapabilecek kapasitedekilerin blizzarddan ayrilacaginin isaretini vermek niyetindeydi . isin ilginci bill roper ve yapimci sirketi su anda blizzardla cok iyi iliskiler icersinde . adam blizzardin icinde ne olup bittigini ordakilerden bile iyi biliyor .

dIII un ama coooooook gelismis multiplayer ozellikleri olacagina adim gibi eminim zira wow dan sonra ben bunu bekliyorum blizzard tan .

sc icin son patchte geliyor yakinda . bundan sonra sadece bug duzeltmek icin patch cikar .

zaten acik soyluyorum sc den daha iyi bir sc yapilabildiginde bizler torunlarimiza hikayeler anlatiyor oluruz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 08 Şubat 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
huun, 08 Şubat 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
zaten acik soyluyorum sc den daha iyi bir sc yapilabildiginde bizler torunlarimiza hikayeler anlatiyor oluruz .

:tup:
  • Yeni Oluştur...