Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Dükkanda ttnetin uyduruk bir modemi var. Şimdi olay şöyle. Bilgisayar çiçek gibi internetteyken telefon hiç bir şekilde bağlanmıyor, telefon bağlandığı zaman bilgisayar bağlanmıyor veya 2 kişi bağlıyken 3. bağlamıyor. Bazen durup dururken ağdan atıyor hatta komple wi-fi kapanıyor tekrar aktif oluyor gibi. Ethernette hiç bir problem yok. Bunu neden yapar? Modem dandik vur duvara derseniz anında şrank diye patlatırım duvara np ama fixlenebilecek bişeyse eğer bi help. hatta şu anda bunu yazarken bile düştü wifi den ve wifi ismi gözükmüyor bile. kendi kendine ama 30 saniye sonra falan otomatik olarak geri bağlanıyor. sanki modemin arkasındaki WLAN tuşuna biri basıyorda 30 saniye sonra geri açıyor gibi. Şifrelemeyi düz wep yaptım. WPA'da eskiden superonline modeminde problem yaşıyodum onda da doğrulama muabbeti vardı o yüzden atardı wi-fiden. buna nası bi çözüm uygulayabilirim. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 bence git yenisini al, ama uğraşçam diosan servisini ara yeni upgrade yollasınlar sana onu yap. modem yazılımlar internette zor bulunuo direk markayı aramak daha hızlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 WIFI ayarlarinda 2.4 ve 5Ghz SSID'leri ayni ise bir ihtimal ondandir. 5Ghz olanin sonuna _5G falan ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 modem dandik vur duvara... çok net klasik wifi chip problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 bende de değişik bi problem var bazen dalgalanıyor internet kopmalar oluyor sonrasında ses-görüntü entegrasyonsuzluğu başlıyor ne izlersem izleyeyim. bilgisayarı modemi kapatıp açarsan belki iyileşiyor falan mac'le ilgili bi anomali de olabilir emin olamıyorum napmak lazım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 FBI a bağlandığında mı yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 ikisinde de oluyor. bazen. bazen olmuyor çok değişik bi sorun :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 yav said: bende de değişik bi problem var bazen dalgalanıyor internet kopmalar oluyor sonrasında ses-görüntü entegrasyonsuzluğu başlıyor ne izlersem izleyeyim. bilgisayarı modemi kapatıp açarsan belki iyileşiyor falan mac'le ilgili bi anomali de olabilir emin olamıyorum napmak lazım acaba kullandigin codec'ler dertli gibi. codec sorunu degilse, kullandigin provider araya bi proxy falan koyuyosa youtube ve turevi seyleri buffer etmek icin, o arada video falan bozuluyo olabilir ama bu sefer sadece sende degil, ayni yerden hizmet alan diger kisilerde de olmasi lazim problemin. bi ihtimal modemin benzer bisey yapmaya calisirken bozuyo olabilri ama oyle bir modemden, teknolojiden haberdar degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 abi yav'ın sorununu ben de yaşıyordum, o evdeki routerlarda bir sıkıntı var ama ne bilemiyorum, oradan taşındıktan sonra yavın bahsettiği dalgalanmalar olmadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Ayri makinalarda ayni sorunu yasiyosaniz codec degildir. Onu eleyebilirsiniz direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 aradım şimdi müşteri hizmetlerini zyxelin yazılımla alakalı değilde kablosuz yönergeleri ile alakalı bi mail attılar bakayım onları denicem olmadı duvara fırlatır ss ini paylaşırım. tşkler. di senin dediğine erişimim yok galiba abi herhangi bi edit arayüzü yok veya ben bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar