Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu bilgiye güveneyimmi ?

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

http://ccon.futuremark.com/gameadvisor/service/advisor.jsp?scan=1&app=1&gameId=801&contentId=-1&sourcePage=none&selectAgeGroup=&selectGenre=&titleSearch=&titleLetter=&sortBy=&afId=-1&oemId=-1&lO=false&listScrollPos=0

Bu site Wow için sistemi test edior...
Celeron 1100
320 Ram
5600XT 128 Mb
ile neredeyse full çektim yani en son barın sonlarında aletim buna göre rahatlıkla oynuyorum bide burda konuşulanlara bakıom çelişkiye düşüorum ben sırf bu oyun için sistem almayı düşünen biriyim ondan dolayı detaylı olarak bişey yazarsanız sevırınım cok yazıldı cızıldı hepsınıde okudum ama bu sitede bole dıor sımdı...signature][hline]h3xtermineytır

[Bu mesaj n3mrut tarafından 09 Şubat 2005 09:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunlarda en önemli şey ram bence en az 768 en fazla 1GB ram al gerisi önemli degil ben 768 ramle son gün astanarda gayet güzel oynadım sadece çok nadir arada donmalar oldu bu rame ragmen (mesela 20 küsür kişinin bi anda üstümden geçtigi bi andı biri :) ) ama o kadar kusur kadı kızındada olur[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter
Bogachan Human Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

raid'de oluşan lag'ın bağlantıyla bir alakası yok bence. bende 768k dsl var ve almanyadayım. normalde 100-150 ping alıyorum, raid sırasında da ping değişmiyor ama felaket lag oluyor (büyük raid'lerde). lagmeter hep yeşil göstermesine rağmen 10 saniye gecikmeli oluyor her şey falan. sunuculardan kaynaklanıyor sanırım.

ben de 512mb ram kullanıyorum ve en kısa zamanda 512mb daha almayı düşünüyorum. raid'lerde şöyle sorun oluyor. diyelim kalabalık bir alana girdiğiniz ve önünüze aynı anda 20 adam çıktı (horde alliance farketmez), o 20 adam yüklencek diye 1 dakka bekliyorsunuz.

ram'le olduğu kadar harddisk ile de ilgisi var bence. ama bu yükleme bittikten sonra bir daha pek yavaşlama olmuyor. fps hep düşük oluyor çok kişiden dolayı o ayrı, ama takılma olmuyor ilk seferki gibi. taa ki ekrana yeni birileri girene kadar. raid'de ise ekrana sürekli birileri girip çıktığı için sinir krizlerine girebiliyorsunuz.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Benim pc p2 400 geforce 4 440 mx 320 mb ram raidler dışında oyunda hiç bir kasma yok gayet güzel oynanıyo.Gecen raide katıldım adım bile atamadım hordelerle karşılaşınca :))
ve bu durum p4 1.7 512 ddram fx5200 ekran kartında aynı çok kotu kasmasada belirli bir düzeyde kasma oluyo .
256 adsl de bağlantı bence harika benim ping 200 ve 400 arasında değişiyo..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 09 Şubat 2005 09:59 tarihinde demiş ki:
Hiç raide geldin mi :)

Hayır raide hir girmedim, ama ben raiddeki muhtemel yavaşlıgın baglantıyla degil bilgisayarla alakalı oldugunu dusunuyorum.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır raidde latency lerimizin iyi olmasına rağmen kitlenmemiz bandwidth genişliğinin yetersiz olmasından kaynaklanıyor.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

Anladım, benim cok bir bilgim yok bu konuda onun icin idda edemem hic bir sey tabiki, ama tahminim raiddeki kişi sayısı dolayısıyla texture sayısı aşırı cogaldıgı icin makineye aşırı yukleme yaptıgı yönunde olup bununda yavaslıga yol acmasıydı.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Ancak onun haricinde bir de lag varki özellikle US openda 2 dk delayle oyun oynuyorduk rekordu. EU da ise kalabalık ortamlarında bahsettiğim bandwidth sorununun yanısıra basbaya laga girdiğimi hatırlıyorum. Hatta isviçreli bir arkadaşım bana "-%&^' i have 240m/s what is this?" dediğinde ben olayın ehemmiyetini daha bir anlamıştım. :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.

Sosyal ağlarda paylaş

abi 128 kablo var kalabalık arealarda 300-400 .nispeten boş arealarda 200-100.genelde sarı yani.raidde felan kırmızı olmuyor.şahsen ne zaman bende 500 felan olsa diğer oyunculardada oluyodu.
ram sanırım en önemli.çok oyuncu girdimi ekrana kitleniyor.bu yüzden çok genk yedim ,uçarken felan eziyet.bi 1 gb ram sorunsuz olur 512 de yetmeyebilir[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Sosyal ağlarda paylaş

Ram, ekran kartı çok önemli. 256 mb ya da 512 mb bir ekran kartına ihtiyacınız yok kesinlikle, ancak refresh rate i yüksek olması gerekli. Bende 1.5gb ram takılı bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar evde ancak kafede gördüm ki bütün konfigürasyon çok etkiliyor ama kanımca iyi bir sistemsiz oyun pek tat vermiyor.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...