AgenTSmitH Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Arkadaşlar limousine tipi arabalara ne gibi eklemelere yapılabilir. yanlız konu olan araç,almayı düşündüğüm 25000 Euro değerindeki M5. Tabiki modifiye etmek saçmalık olur.ama dış görünüşte herhangi bir değişiklik nasıl olur?ses sistemi için ne önerebilirsiniz?[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 o fiyata m5 bulabilceini sanmıyorum başta..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Evet bence de bulamazsın M5 paketli 5.20 bulursun[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 5.20 bulursun ama m5 bulamazsn o fiyata[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 40k 60k arasıdır heralde m5 2.el dur bi bakaym[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 http://www.e-kolay.net/arabam/ikinci_el/arai.asp?sure=10&fiyat1=&cc_id=0&kasa=0&satici=0&resim=1&marka=3&yakit=0&model_grup=28&yil1=&kur=6&yil2=&kul=0&sehir=0&imageField.x=47&imageField.y=9&fiyat2=&km_id=0&vites=0&hp1=&hp2=&renk1=0&hasar=&art=2&sil=362345&knd=0 bkz:)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 böle bşi olabilir 5.20[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 E34 bulunabilir belki o da fena değildir 340 bg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Arkadaşlar BMW M5 (almanyadan geliyor fiyat normal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 verigsi yokmu bu arabanının[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Geçen sene haziranda M-Aerodynamick 320 cabrio ile giriş yapmıştık.üzerinden 1 sene geçti.şimdide m5 düşünüyorus.vergisi var tabi.zaten Triptik belgesi ile 6 ay kadar musadesi var turkiyede gezmek için. Bu zaman zarfında kullanıp,daha sonrada almanyada kullanmayı düşünüyoruz.cabrio biraz zor oluyor.aile tipi araba olmadığı için. bende bu yüzden m5 i düşündüm.hem aile tipi hemde süratli bir araba olduğu için tercih ettim. Ama dediğim gibi en azından bir ses sistemi düşünüyorum.internette bazı fiyatlar var.bunun gibi siteler arıyorum fiyatlara bakabiliceğim.[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 25K ya alamazsın m5[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 harbi nası anlamadım 25k[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 http://www.mobile.de/SIDMtcgnS5rMamOGCuVkZQQfQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1107629358A1Iindex_cgiD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B28%81%5C-t-vCaMIMkMoRDSmVb_X_Y_x_ymird~BSRA6D1100F100000D3500Bm5D2001BM5HinPublicA2A0A0A0E80000D2000/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&top=5&id=11111111151622974& -26900 euro-[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Almanya'da ikinci el o fiyata bulunur M5 problem değil orada ikinci el arabaya sanki boş kola kutusu gibi muamele edildiği için saçma fiyatlar çıkabiliyor, da... anlamadığım şu benim acaba beynim mi sulandı gece gece? ilk mesajdan quote ediyorum: "Arkadaşlar limousine tipi arabalara ne gibi eklemelere yapılabilir. " limuzin tipi olan araba hangisi burada? ya da "gizli kimlikli süper spor araba" segmenti "limuzin" olarak isim mi değiştirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Almanyada araçlar : cabrio/coupe - Limousine şeklinde yazılıyor daha sonra kamyon otobus şeklinde gidiyor. yani 4 kapı arabalar ister sürhatli olsun isterse normal bir şekilde . kullanılan terim aynı . bende bu yuzden limousine yazdım. Yani bildiğimiz limuzin (3 metrelik araba) olarak değil :)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hehe almanların kelime dağarcığına kıran mı girdi ya? Sedan deseler olmuyomuymuş? Bu ingilizlerin el fenerine "torch" (meşale) demesine benzedi. Amerikalılar el fenerine "flashlight" der, bi filmde de ingilizlerle dalga geçmek için "the Brits call a flashlight a torch" "really? what do they call a torch?" şeklinde bi replik koymuşlardı. Şimdi benim de içimden "what do germans call a limousine?" diye sormak geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: AgenTSmitH, 07 Şubat 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Almanyada araçlar : cabrio/coupe - Limousine şeklinde yazılıyor daha sonra kamyon otobus şeklinde gidiyor. yani 4 kapı arabalar ister sürhatli olsun isterse normal bir şekilde . kullanılan terim aynı . bende bu yuzden limousine yazdım. Yani bildiğimiz limuzin (3 metrelik araba) olarak değil :) Bu arada M5 4.5m. Ehuehe limuzinlerin kac metre oldugunu bilmiyosun ya da 3 metre yi upuzun bişi sanıyosun heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 takıldığın detaya bak ya :][signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Fistan, 08 Şubat 2005 15:15 tarihinde demiş ki: said: AgenTSmitH, 07 Şubat 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Almanyada araçlar : cabrio/coupe - Limousine şeklinde yazılıyor daha sonra kamyon otobus şeklinde gidiyor. yani 4 kapı arabalar ister sürhatli olsun isterse normal bir şekilde . kullanılan terim aynı . bende bu yuzden limousine yazdım. Yani bildiğimiz limuzin (3 metrelik araba) olarak değil :) Bu arada M5 4.5m. Ehuehe limuzinlerin kac metre oldugunu bilmiyosun ya da 3 metre yi upuzun bişi sanıyosun heralde :) Dingil mesafesi kastetmiş olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar