Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

esen oyun blizzard tr distributoru "oyun bize.."

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar bugun esen ne gigttim wow un nezman ngelecegini sordum. ne yazikki tr ye avrupada ciktigindadn 1.5 ay sonra falaln gelebilecegini soyledi.. yani oyunu disariddan getirtmek zorundayiz...
Mesaj tarihi:
işimiz esene kaldıysa halimiz hal zaten eseni takan veya sayan kim ki zaten
TFT yi de bunlar böyle yaptılar. oyun çıktı millet bekledi hiç kasamam tft de yaptığım gibi çıkar çıkmaz yurt dışından sipariş.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 11 Kasım 2004 14:14 tarihinde demiş ki:
Esen ne yapsın ki yani, Blizzard pazarlamacılarına Türkiye desen anca karınları acıkır akşam yemek için Hindi alırlar.

aynı fikirde değilim, adamlar tutupta 500 tane (attım ) oyun sipariş etseler direkt olarak blizzarda yollamazmı niye yollamasın yada dışarıdan bir firmayla anlaşssalar. TFT de dedilerye yalanlara bak çevirisi bitmemişmiş yaw 2 ayda ne çevirisi bırakın kardeşim, gördük yapıtğınız çeviri tam türkçeye çevrimişiniz saçmlaamış. BArı itiraf edin yeminli tercümana verdik aslında o 2 günde bitirdi çeviriyide biz tırıv vırı yapıyoruz... bizde düzgün çalışma zihniyeti olmadıktan sonra blizzard ne yapsın.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Kesinlikle eseni beklemiyicem.TFT gibi olur bu da.1,5 ay sonra derler.Sonra gene gümrükte takıldı oyunlar 2 ay sonra gelicek derler uzatırlar.[signature][hline]Wake up time to die...
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 11 Kasım 2004 14:14 tarihinde demiş ki:
Esen ne yapsın ki yani, Blizzard pazarlamacılarına Türkiye desen anca karınları acıkır akşam yemek için Hindi alırlar.

esen ne yapsın diye bir şey yok. işini yapsın yeter.
Mesaj tarihi:
ÖSSci gençliğe uyuyo valla..
Ben esenden alabilirim :P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
en son acilan konu bu diil biliyorum ama bulamadim. esen diye aratinca da bu geldi karsima.

Esen bu isi beceremiyo acikca ortada, peki bu isi TR'de yapabilecek bi kurum var mi? Ava'ya cok laf soyluyosunuz ama adamlarin Esen kadar batirmayi becerek kapasiteleri yoktur heralde. Onlar olmazsa kim olmali?[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
ava esen'den daha batik, koc holding'den ayrildi(?!). ayrica 600bin kopya satmis bir oyun bu. blizzard 500 kopya icin seyini kipirdatmaz.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Mesaj tarihi:
Herkez bişey dior yanlış anlamayın firmalar için diom..En güzeli tanıdıkla getirmek ya bişey düzgün işlese şu memlekette şaşarım hea[signature][hline]h3xtermineytır
  • Yeni Oluştur...