Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taming ph

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam arkadaslar taming in ph sini bi turlu acamadım spheretables dan aciyorum adv.rate lerin hepsi 0.1,0.1,0.1 seklinde delay ıda 9991.0 di 0.1 yaptım ama hala acilmadi ph si yanı acildida delay suresını yapamadım daha erken surede nasıl tame ettiricem hayvanı bi turlu yapamadım ? tstaff.scp diye bi script yok onu soylemeyin ltfn cevaplarını bekliorum
Mesaj tarihi:
said:
bilgehan, 08 Şubat 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
selam arkadaslar taming in ph sini bi turlu acamadım spheretables dan aciyorum adv.rate lerin hepsi 0.1,0.1,0.1 seklinde delay ıda 9991.0 di 0.1 yaptım ama hala acilmadi ph si yanı acildida delay suresını yapamadım daha erken surede nasıl tame ettiricem hayvanı bi turlu yapamadım ? tstaff.scp diye bi script yok onu soylemeyin ltfn cevaplarını bekliorum

Deseydin shardi biz acar verirdik.
Mesaj tarihi:
osun biz yinede cevaplayalım dimi

items/tstaff.scp de rand diye bişi var onun yanıdada sayı var mesela sule rand(15) bunlar ihtimaller oluyor.

ihtimal yani sayı nekadar az sa okadar cok sansı var demek.

şimdi o scp de taming skilini arttıran randları buluyosun

rand ları kücültüyorsun.[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu
www.sindarin.gen.tr
Mesaj tarihi:
tisipi coştun bugün bu kadar yorma kendini.. yarınıda düşün :)
yarın yine çiçekler aççak
inekler möölücek
kuşlar cikcik yapçak

ve yine birileri gelip "abi %200 ph açmak istiorm die konu aççak"

enerjini onlarada sakla[signature][hline]Roxside UO Shard Owner
------ Nixdorf ------
Pozitiff
Mesaj tarihi:
%200 ph espiriside aldı yürüdü :)

Napalım kardes sunucumuzun ip si değişicek diye bide msn patladı diye yapcak iş yok yardım edelim dedik.

Hem yarına sag kalıcamız ne malum. Taze taze paylaşalım şurada.[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu
www.sindarin.gen.tr
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 08 Şubat 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
walla msn patladı kötü oldu toplu halde icqya geri dönül mü yapsak ??

Açıklarla güzel güzel geçiniriz artık. ;)
  • Yeni Oluştur...