B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Valla hepsini okumadım o yüzden yazılmışmı bilmiyorum ama bi iğrenç espride benden gelsin bakalım. Yerin kulağı vardır. Benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem Diecekken yapıldığını fark ettim[signature][hline] [Bonzi] Power Word; Eşek !!! [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 08 Şubat 2005 11:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bazıları çok güzel valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 toplumdaki yeriniz açısınan uzak durun öe ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: sirnaber, 02 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: sen celine dion, ben carpe diem, o christian dior, gerard da depardieu! budur abi....bence hem kotu hem iyi bir espri abi ayrica babacum bu igrenc espirilerin yasla bir alakasi olmadigini solemek isterim ve bunlarada ihtiyac oldugunu belirtirim.[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy [Bu mesaj Lagwagon tarafından 08 Şubat 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet tamamiyle akıl ve sadistlikle alakalı sayfa başına bir kusmuk torbası doldurdum[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ewet igrenmis hakkaten..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Esprinin iyisi kötüsü olmas :lol:[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ana!!! 1.Espriler diye bölümmü var?!?!KApandımı!!! 2.Ana Doom banlandımı!!! neden!?!?!?![signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_suki_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: rexx, 08 Şubat 2005 15:34 tarihinde demiş ki: Esprinin iyisi kötüsü olmas :lol: yalanki ne yalan[signature][hline]-Ufo gören masum ahu -hrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yaw bole esprileri neren buluosunuz anlamıyorum ki???[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yorum bileyapamicam :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Oğlum bu yaptıgın normal mı Hayır kurşunsuz.[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Espri yapmak sanattır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 karım çok hamarattır çok iyi kafa ütüler bu ERICSON başka erik yok öğğğğğğğğğk iğrençler:::([signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hepsini ben yaptım hiç bir yerden çalıntı değildir Espiri patlattım 3 ölü 5 yaralı Top direkte patladı kaleci öldü Adam kağıta yazmış karısıda kağıtta kışmış Bu ayakkabıdan elinizde kaç tane kaldı? Elimizde kalmadı ayağımızda kaldı Telefon çalarsa ne yaparız??? Polise ihbar ederiz İlaç ın bi küçüğü nedir??? İlçeaç Temelle dursun koşu yarışı yapmış Temel kazanmış Durmuş durmamış Evlilik hotelde kılınsa ne olur?? Hotellik olur Dünya evi mars evi En çok seven rakam nedir 7(seven) İki yüzlü birisi söyle 200 Adamın biri sıkılmış adamsuyu elde edilmiş Kanser damarser turksel Hazır kartın yeni modeli kendin hazırlı kendin kullan Dünyanın en ayi kişisi kimdir- An ayi - enayi Beyninde kıl çıkınca ne olur akıllı Adamın saçı kelmiş karısının gelmemis Memelimisin - Gelmemeliyim Para nasıl kazanırılır - kazarak Adamın aklı 5 karış havadaymış rüzgar esmiş geri gelmiş En dikkatli araba hangisidir - ford focus Hangi madde küreyi yer - yerküre Plütondan bir büyük gezegen hangisidir plütonbir Adamın biri kafayı dikmiş karısınınki yamuk Yeni arama motoru açılmış ba ları aramak için araba kullanio Adamın birine telofon etmiş adam pis kokmuş Ata binen şarkıcı kimdir athena Mitoloji nerede geçti - Türkiye - Mit(milli istinbahrat teş) Adamın biri uyuyakalmış çunkü adamın aklına uymuş Ezik espiri nası yapılır - espirinin üzerine oturark Bekar adamın biri karısına(olmayan) gözüm senden başkasını görmüyor demiş neden çunkü adam körmüş Sağır ne demektir - sağ kulağı duymuyor Kış geldi hasta oldum neden çunku kışın nezlesi varmış Kar donduğunda ne olur - karmaşık Homoseksüller omomatik kullanmış omoseksüel olmuş Adamın biri metroya binmiş metroseksüel olmuş neden çünkü metroda kuaför açmışlar. Matrix i cilalamışlar parlakrix olmuş Adamın biri yere su dökmüş silecek bir bez bulamamış tükürük beziyle silmiş. Biriinci dünya savaşı neden çıkmıştır- şapkadan Evde boş oda yok o zaman kalbinin odacıklarını kullan ehehehe 12 banada söylesene benim nickim biraz kötü Sen bir baltaya sap bile olamazsın nie çünküsen bi sap diilsin[signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 e güzelde iğrençliği kabul mü ediyon :-P[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 böf.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sinank hepsi berbat[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 konu zaten kötü espiriler :p ki bi aralar uyurken bile ezik espiri yapıyodum :P[signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Zarif ocanın esprileri o kdr kötüki söylemeye dilim warmıyo bilen bilir onu, Kabatas erkek lisesi mat öretmeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 almanya da ki türkler dinle aralari baya iyi :P yada öle gözükmeye calisio dinciler hepsi yani sonucta... oruc tutmazsan ters ters bakarlar.. hele benim gibi bacon yersen, Burger King te. ozaman adam senin le bile kavga eder nebiicm müslümansin diye.. neyse.. - abi bana bi döner... su osun su olmasin falan.. (ramazan ayindayiz..) - iyi veriim.. sen niyetli deilmisin kardes ? - yoo abi niyetliyim... ben KÖTÜ niyetliim... diince de pis bi bakis atar[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 What is organ? -Organ is a sanayi iyggg Kirazlar neden dikoya gider? -Kurtlarını dökmek için[signature][hline]Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: SoulCube, 08 Şubat 2005 03:13 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 08 Şubat 2005 02:59 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar yapmayın.. yaş kaç? yani biri bana "ben 11 yaşındayım" desin ben de "peki" diyip köşeme çekileyim abi bu yaş laç diyenlere hastayım neden se . akıl yaşta değil baştadır lafını unutuyolar galiba. hayır benım yasımın ufak oldugundan değil(20 yaşındayım) biz ne büyük adamlar gördük böyle ufak yaslı olanlara laf atıp boş kafalı olan akıl yaşındandır kastım.. (yani haklısın daha beni tanımıyorsun olur öyle arada hata bende yazdıüğım şeyleri her insanın anlamasını bekleyemem) [signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 genellikle gülünen esprilere iğrenççç diye bir tepki verilir,nedendir bilinmez edit: hatta bu doğru orantılı olarak artar,misal çok gülünürse çok iğrenç veya ç'leri uzatma (iğrenççççççç) tepkileri de verildiği görülmüştür.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ [Bu mesaj shapshal tarafından 08 Şubat 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: shapshal, 08 Şubat 2005 22:34 tarihinde demiş ki: genellikle gülünen esprilere iğrenççç diye bir tepki verilir,nedendir bilinmez edit: hatta bu doğru orantılı olarak artar,misal çok gülünürse çok iğrenç veya ç'leri uzatma (iğrenççççççç) tepkileri de verildiği görülmüştür. ve bunlara da iğrenç denmesi iğrenç diyenin seviyeli oldugunu gösteriyo :P hadni adam bunlara iğrenç diyo ya yani o adam standartlara göre kendini böyle şeylere gülmeyen adam sanar. yani espridir bu aslında iğrenci yok bence...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar