narin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Arkadaşlar şu an msg kutumda yaklaşık 10 tane msg var ve herkes atmaya devam edio .. Benim davetiye hakkım yok , paticikten birine yolladım ve sarı kart gördüm , artık benden istemeyin rice edicem ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Öve Öve Bitiremediniz Şu Siteyi Cok Merak Ediyom Valla :D[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 80630 ne ya ?[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hangi site ya?[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Enteresan bi site.. Çözmek lazım.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 80630.com muş.. İlk izlenimlerime göre sanki phpBB forumu almışlarda değiştirmişler members bölmünde.. Her neyse.. Son zamanlarda site içeriğinden çok, "invite only community" ler pek popüler oldu.. Herkes bir davet manyaklığında.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Her neyse.. Son zamanlarda site içeriğinden çok, "invite only community" ler pek popüler oldu.. Herkes bir davet manyaklığında. aslında böylesi daha iyi[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 girin yonjaya invite derdi yok bişey yok[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yonja sux ya ıyy :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 davet yalan ya gorunuste davet varmıs gibi gorunuyor.hatalar cok mecvut sitede.template olarak uzerinde ama calısmılar baya[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 google ın yeni actigi tanisma sitesinimi diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya kardeşim yonjanın forumlusu işte amma sorun etti paticik alemi kendine[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 orda olan kullanicilar dogruysa resimleri filam hepsi tikky masallah =) bide bi güsellerki sormayin erkekleride kizlarida :P[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: avp, 02 Şubat 2005 16:27 tarihinde demiş ki: orda olan kullanicilar dogruysa resimleri filam hepsi tikky masallah =) bide bi güsellerki sormayin erkekleride kizlarida :P aşın bunları kardeşm :) tikky filan deil hepsi[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hmm burnuma kuku geliyor pardon yanlış yazmışım koku[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Oldum olası böle sitelerden nefret ediyorum yaa netten tanışılıp çıkılırmı biriyle ? bence sağlıksız bir ilişki olur ki ztn en fazla 2-2 hafta oluyor bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bir arkadaş bana site açığından üyelik almış pm'den vermişti girdim biraz forumlarını okudum üyeliğim onaylanması gerekiyormuş ama pek bir şey yok avp'nin dediğine ise sonuna kadar katılıyorum :) son 20 üye diye bir bölümü var 18 tanesi hep kız nerede ise hepsininde maşallahı var :) yalnız millet acaip post kasıyor orada euhe bu arada üyeliğimde onaylanmadı silmişler.:([signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benide silmişlerdi tekrar başvurdum oldu :) takılmıyorum ama burdan tanışınca sadece çıkmakla kalmıyomuş iş anlayana...[signature][hline]hiç uraşamicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: prozzak, 02 Şubat 2005 16:16 tarihinde demiş ki: ya kardeşim yonjanın forumlusu işte amma sorun etti paticik alemi kendine Katılmamak elde değil.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamzecil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hahaha bayagi bir uretmissiniz site hakkinda. ben zamaninda girmedim gruba. galiba uye cagirinca puan topluyormussun o yuzden cagirmislar. neyse simdi adsl aldim netteyim hep. gireyim dedim sari katlilarmis. baktim ki herkes davetiye bekliyoo burada da. ama bence davet edeni de cezalandirma sistemi basarili olmus. neyse davet edebilecek var midir. uslu durucam soz :) bir de ac90 var orasi da davetiyeli ama 80630 daha aktifmis o yuzden onu da merak ettim. ama sizin tanimlamalariniz pek bana anlatilana benzemiyor :p. neyse boyle iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 davetiye sistemi baştan gereksiz bişey bence. reina kapısında üstüne başına bakıp içeri alan veya almayan herifler gibi bu ne? ben seni beğenmedim, onaylamadım git. ki neye göre üyeliğini kabul ediyorlar veya etmiyorlar onu da anlamış değilim.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Boşverin böle siteleri yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 wala iliski için diyil de hatunları sağlammıs onun için bakıcam :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Erkek davet ederseniz sarı kart görüyorsunuz. :) Çok yozlaşmış bir ortam pek tavsiye etmem. İlla gircem kızlara bakcam bıyık kıvırcam derseniz bilemem.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yokmu bizi davet edecek baba yiğit mail şu [email protected][signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar