Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazine Avı

Scoremen

Öne çıkan mesajlar

Belki size çok basit ve komik gelebilecek sorular sorabilirim ne olur ters cevaplar yerine yapıcı cevaplar verin :)
Dwarfların hazine yerlerini görebilme yeteneği ilgimi çekti.
Roguedaki Lockpicking yeteneği de yardımcı olur diye düşünüyorum.
Fakat olta ile hazine çıkarma işine pek sıcak bakmadım. Fishing seçmeden de hazine bulabilir miyim? Seçmezsem nelerden yoksun kalırım?
Sosyal ağlarda paylaş

fishing feci nerflendi artık öyle ciddi sandıklar, güzel item'lar çıkmıyor.

dwarf'ların find treasures adlı özelliği de etraftaki chest'leri minimap'te birer nokta olarak görmenizi sağlıyor. ama find minerals/find herbs gibi prof. skill'leriyle, ya da hunter'daki track humanoids gibi hunter skill'leriyle aynı anda kullanılamadığı için gereksiz bence. sonuçta bu minimap'te bir şeyler gösterme skill'lerinden sadece birini kullanabiliyorsunuz. belki instance'larda falan kullanılabilir gözden kaçmasın diye.

oyunda yerlerde bulacağınız sandıklar 2 çeşit. bazıları kilitsiz (ki level 40'a kadar gördüklerimin %80'i böyleydi) bazıları ise kilitli. kilitsiz olanlardan bile harika eşyalar çıkarken kilitli olanlardan daha da iyileri çıkabiliyor. bir de yaratıklardan düşen kutular var, onlar her zaman kilitli. normal gezerken göreceğiniz kilitli sandıkları da, yaratıktan loot olarak düşenleri de açmanın bir kaç yolu var:

lockpicking ile, engineering ile yapılan bir bomba ile, blacksmithing ile yapılan maymuncuk ile. bu maymuncukların açıklamasında sadece çok basit kutular ve sandıklar için olduğu yazıyor. hatta ben daha açabildiğimi görmedim, belki de başka bir yerde kullanılıyordur.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptığın key e göre değişiyo.Mesela silver skeleton key gibi bişi yapiyosun onla strong iron lockbox u açamiyosun ama iron lockbox u açabiliyosun.Mesela gold skeleton key ilede strong ironlockbox u açiyosun.Blacksmith gelistirdikçe daha iyi itemler veren sandiklari açmak için daha saglam anahtarlar yapiliyo.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...