Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 3366 zaten logi ye ozel uretim degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 3360'ın logiteche özel versiyonu da 3366, çinli pixart diye bi firma yapıyo hepsini. benim dediğim bu g102deki sensör ilk kez logitechin kendisinin yaptığı bi şey, böyle klasik avago/pixart 3xxx model no yok zaten sensörün sadece mercury koymuşlar adını. tutarsa bu olay böyle pixart sensörlü pahalıya çıkarttığı kasaya yine bundan veya başka yeni geliştirdiklerinden koyup ucuza satarlar güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 mercury diye bi firmaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 yok pluton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 yalniz deatadderdan buna nasil gectin olm. got kadar mouse bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 ya canım sıkıldı aldım mal gibi işte asd ofiste dandik bi wireless vardı paso pili bitiyo zaten bunu götürcem, günlük kullanımda rahat yine noname mouselardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Black-ice said: ulan keşke ben de 270'e alsaymışım -_- ben almıcam rival ya gidicem bi mouse seçicem ordan kafam attı yeter değişim yaptılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 vay yavşaklar 30 tl olunca sıkıntı yapmadılar 50 tl olunca sıkıntı yaptılar demek? arayıp senden bahsederek ağızlarına sıçabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 sıç tabi de keşke bana da iade yapsalarmış rival 300 300 lirayken 500 330 liraydı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 ne zaman yaptın değişimi tam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 sana da aynı şey oldu di mi mouse bozuldu servise verdin servise gönderdiler tamir olamadı raporu çıktı ve sonra aynısından verdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 1-2 haziran gibi olması lazım dün aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 aynı şey oldu di mi yazdığım gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 telefonu açmıyorlar engellediler heralde benim noyu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Black-ice said: aynı şey oldu di mi yazdığım gibi ? rapor vermediler bi servis kağıdı verdiler gelincede mesaj attılar beyle beyle ürününüz geldi alın diye onun dışında bir şey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 tamamdır eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar